Αυτοί θα ανέβουν στο stage μαζί με την εκπρόσωπο της Κύπρου.
Έτοιμη είναι η κυπριακή αποστολή στη Eurovision για τη Βιέννη όπου θα πραγματοποιηθεί για 70η φορά ο μουσικός διαγωνισμός που ενώνει την Ευρώπη.
Η Κύπρος φέτος εκπροσωπείται από την Antigoni και το τραγούδι «Jalla» και ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο το κομμάτι όσο και η εκπρόσωπος του νησιού μας ανεβάζοντας πολύ υψηλά τις προσδοκίες για μία καλή θέση στην τελική κατάταξη.
Το ΡΙΚ μέσα από σχετική ανάρτηση στα social media έκανε γνωστά τα τέσσερα πρόσωπα που θα βρεθούν με την Antigoni στη σκηνή του διαγωνισμού.
Πρόκειται για τις χορεύτριες Άννα Χατζηκυριάκου, Κωνσταντίνα Σπύρου, Ναταλία Μιχαήλ και Σοφία Παπακωνσταντίνου. «Να σας συστήσουμε την ομάδα πίσω από την ενέργεια, την κίνηση και τη μαγεία. Στη σκηνή της Eurovision 2026, θα είναι οι: Άννα Χατζηκυριάκου, Κωνσταντίνα Σπύρου, Ναταλία Μιχαήλ, Σοφία Παπακωνσταντίνου. Φέρνοντας το Jalla στη ζωή», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισης της Antigoni στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει η καταξιωμένη Sacha Jean-Baptiste.