Όσα φαίνεται να συμβαίνουν εις βάρος της οικογένειας του τραγουδιστή.
Σοβαρές καταγγελίες για περιστατικά που σημειώνονται έξω από το σπίτι των γονιών του Γιώργου Μαζωνάκη έκανε ο Τάσος Τεργιάκης, το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό».
Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο δημοσιογράφος, οι γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη, Κλειώ και Μανώλης. εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με προκλητικές συμπεριφορές από άτομα που τους στοχοποιούν με αφορμή την οικογενειακή διαμάχη.
Όπως ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης, υπάρχουν άνθρωποι που συγκεντρώνονται έξω από την κατοικία των γονιών του τραγουδιστή, βάζουν δυνατά τραγούδια του και στη συνέχεια φωνάζουν, τους εξυβρίζουν και πετούν πέτρες προς το σπίτι.
«Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που πάνε έξω από το σπίτι των γονιών του, φωνάζουν, βρίζουν και πετάνε πέτρες. Πάνε στην επιχείρηση του Μακρινιώτη στη Γλυφάδα και με σπρέι, μαρκαδόρους, γράφουν ύβρεις κατά της οικογένειας. Αυτό συμβαίνει γιατί ακούνε μόνο αυτά που είπε ο Γιώργος και όχι την οικογένεια. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Να βάζουν δυνατά τη μουσική του Μαζωνάκη και να βρίζουν την κυρία Κλειώ και τον κύριο Μανώλη», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Τεργιάκης.
Δείτε το βίντεο:
πηγή εξωτερικής εικόνας: NDP photo agency