O Mάριος από την Κύπρο επέστρεψε στο The Voice και γύρισε ξανά τους coaches [βίντεο]


O Mάριος από την Κύπρο επέστρεψε στο The Voice και γύρισε ξανά τους coaches [βίντεο]

Mετά από 8 χρόνια ο νεαρός Κύπριος ήρθε για να πάει τελικό.

Πριν 8 χρόνια ο Μάριος Παστελλής είχε διαγωνιστεί στο The Voice και ήταν στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Το βράδυ της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στο δεύτερο επεισόδιο των blind auditions ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν ξανά ο Μάριος Παστελλής. Στα 35 του σήμερα δοκίμασε ξανά τις δυνάμεις του στο The Voice ερμηνεύοντας το κομμάτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Μη μ΄ ονειρευτείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μάστορας και η Πάολα γύρισαν τις καρέκλες τους. Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου με το που τον είδε τον θυμήθηκε και δεν ξέχασε και το τραγούδι που ερμήνευσε πριν 8 χρόνια. O νεαρός Κύπριος τότε είχε φτάσει στα Knockouts και στόχος του φέτος είναι να πάει στον τελικό. 

Για τη φετινή σεζόν ο Μάριος Πάστελλης επέλεξε την Πάολα. «Μέσα μου, μου λέει να πάω με την κυρία που γύρισε πρώτη. Με την Πάολα». Δείτε το βίντεο:

Tags χριστιανα αριστοτελους, γιωργος εφραιμ, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0585 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0133 s // Total time: 0.0717 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X