Όσα ανέφερε η παρουσιάστρια για την οικογένειά της.
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε δηλώσεις η Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες προβλήθηκαν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου.
Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, αλλά και για τις αλλαγές που επέφερε ο ερχομός του πρώτου της παιδιού.
Αρχικά, για την κόρη της, Ξένια, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου πριν από το παιδί μου, είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μου».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, αναφέροντας πώς η άποψη του παίζει σημαντικό ρόλο για την ίδια: «Πάντα ρωτάω τη γνώμη του Παναγιώτη, αλλά κάθε φορά που είναι να βγω από το σπίτι μου λέει "γιατί βάφτηκες; Είσαι κούκλα άβαφη", δεν του αρέσει το μακιγιάζ, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τον ρωτάω. Θα μου πει "είσαι χάλια πάλι" οπότε τελειώσαμε. Δεν παίζει να ξεβαφτώ που θέλει. Το ντύσιμο του αρέσει πάντα». Δείτε το σχετικό βίντεο: