Χαλαρές στιγμές για το ερωτευμένο ζευγάρι.
Βουτιές στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων φαίνεται πως συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.
Το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα στη Μύκονο, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο επιχειρηματίας, απολαμβάνοντας βουτιές και χαλαρές στιγμές σε παραλία του νησιού.
Το ζευγάρι πέρασε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με αρκετούς όμορφους προορισμούς είτε πραγματοποιώντας ρομαντικές «αποδράσεις» για δύο, είτε οικογενειακές εξορμήσεις με τα παιδιά τους.
Η Ελλάδα είχε την τιμητική της στο calendar του ερωτευμένου ζευγαριού και φυσικά η Μύκονος – όπου και τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός – είναι ένα πολύ αγαπημένο νησί και για τους δύο. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες:



Photo Credits: NDP Photo Agency