Connie Χριστοφή: Φέρνει για τρίτη φορά στην Κύπρο το μεγαλύτερο fitness festival του νησιού


Connie Χριστοφή: Φέρνει για τρίτη φορά στην Κύπρο το μεγαλύτερο fitness festival του νησιού

Αυτό το σαββατοκύριακο έρχεται το Heatwave Fitness Festival.

Η Connie Χριστοφή, ιδρύτρια του Heatwave Fitness Festival, φιλοξενήθηκε την Τρίτη, 21 Απριλίου στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» στο ΣΙΓΜΑ, με αφορμή το επερχόμενο event το ερχόμενο σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου, που θα πραγματοποιηθεί στον Μόλο Λεμεσού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι η τρίτη χρονιά που το κάνουμε. Είναι η πιο μεγάλη μας φορά. Εκτός από γυμναστήρια στην Κύπρο, έχουμε και διάφορους από το εξωτερικό που θα έρθουν να γυμνάσουν τον κόσμο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, όσον αφορά στις αλλαγές σε σχέση με πέρυσι, ανέφερε: «Έχουμε προσθέσει πάρα πολλά πράγματα. Θα έχουμε spinning zone, reformer pilates που θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε 12 reformers πάνω στην αποβάθρα μπροστά από τη θάλασσα». 

Το Heatwave Fitness Festival θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Απριλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. 


 

Tags connie christofi, heatwave fitness festival, fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0442 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0151 s // Total time: 0.0592 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X