Πρόταση γάμου στην κυπριακή showbiz 


Πρόταση γάμου στην κυπριακή showbiz 

Το τεράστιο και εντυπωσιακό μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του ο επώνυμος Κύπριος

Τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της διανύει τις τελευταίες ημέρες η όμορφη Άντρεα Νικολάου, σύντροφος του Κωνσταντίνου Παναγή, τερματοφύλακα της Ομόνοιας καθώς η ίδια δέχτηκε την πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της. 

Το ζευγάρι όπως γνωρίζουμε το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο εξωτερικό, καθώς ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης σοβαρού μυϊκού τραυματισμού ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πρόταση έγινε πριν ταξιδέψουν εκτός Κύπρου, για το προγραμματισμένο χειρουργείο το οποίο στέφθηκε με επιτυχία για αυτό και το ζευγάρι γνωστοποίησε και τον αρραβώνα του αφού πλέον έχει φύγει η αγωνία του για την υγεία του τερματοφύλακα και έμεινε μόνο η ευτυχία για το σημαντικό αυτό βήμα που έγινε στη σχέση του.

Διαβάστε ακόμα: Η αποκάλυψη που έκανε επώνυμη Κύπρια για τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της: "Τον είχα ερωτευτεί έξι μήνες πριν τον γνωρίσω"

Να πούμε ότι η Άντρεα Νικολάου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια εικόνα με την οποία μας έδειξε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της. Η εξέλιξη αυτή στη σχέση του ερωτευμένου ζευγαριού ήταν κάτι που περιμέναμε καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια της κυπριακής showbiz. Να στείλουμε και εμείς με τη σειρά μας τις ευχές μας και η ώρα η καλή. 


Tags Άντρεα Νικολάου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, πρόταση γάμου, μονοπετρο, κωνσταντινος παναγη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7651 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3277 s // Total time: 3.0928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X