Η αποκάλυψη που έκανε επώνυμη Κύπρια για τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της: "Τον είχα ερωτευτεί έξι μήνες πριν τον γνωρίσω"


Η αποκάλυψη που έκανε επώνυμη Κύπρια για τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της: "Τον είχα ερωτευτεί έξι μήνες πριν τον γνωρίσω"

Η αμηχανία που ένιωσε στο φλερτ από θαυμάστριές του

Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του νησιού μας, οι οποίοι αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν εκφράσει δημόσια τον έρωτά τους.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Κωνσταντίνο Παναγή και τη χορεύτρια, Άντρεα Νικολάου.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Νικολάου: Η τρυφερή της ευχή για τα γενέθλια του συντρόφου της!

Η νεαρή χορεύτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα showbizcomcy, μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που γνωρίστηκαν, κάνοντας παράλληλα και μία αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε, λέγοντας: “Δεν ξέρω αν το έχω πει ξανά, αλλά είχα ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο 6 μήνες πριν τον γνωρίσω. Ο τρόπος γνωριμίας μας ήταν σημαδιακός από τα social media και από κοινούς φίλους. Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση,  είναι ένας άνθρωπος με αρχές, με σέβεται, είναι πάντα θετικός, ήρεμος, καλόψυχος και δεν σβήνει ποτέ το χαμόγελό μου. Έχουμε πολλά κοινά, αλλά παράλληλα είμαστε πολύ διαφορετικοί, συμπληρώνει ο ένας τον άλλο”.

Κατόπιν, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει το φλερτ που ενδεχομένως δέχεται ο σύντροφός του από θαυμάστριες, αναφέροντας: “Λόγω του ότι είναι και ποδοσφαιριστής (τερματοφύλακας Ομόνοιας)  εννοείται ότι είναι στο επίκεντρο και έχει θαυμάστριες. Μου έτυχε 2-3 φορές να έρθω σε δύσκολη θέση από αντιδράσεις και σχόλια, αλλά επειδή ξέρω ποιος είναι ο άνθρωπός μου και γενικά ο Κωνσταντίνος, δεν δίνει δικαιώματα γι’ αυτό δεν έδωσα σημασία”.


 

Tags Άντρεα Νικολάου, κωνσταντινος παναγη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7909 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2282 s // Total time: 3.0191 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X