Και τρίτη καταγγελία επώνυμης Ελληνίδας εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη!


Και τρίτη καταγγελία επώνυμης Ελληνίδας εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη!

Για ποιαν πρόκειται;

Σάλος έχει προκληθεί στο πανελλήνιο, με την είδηση της βιαιοπραγίας από τον Μάνο Παπαγιάννη, εις βάρος της συναδέλφου του, Σοφίας Παυλίδου, όπως η ίδια ισχυρίζεται.
Κατόπιν, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν και δεύτερη ηθοποιό, να έχει υποστεί βίαιη συμπεριφορά από εκείνον, ενώ το φως της δημοσιότητας είδε και τρίτη αποκάλυψη για ηθοποιό, που βίωσε παρόμοια κατάσταση από τον Παπαγιάννη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του youweeklygr, γίνεται λόγος για την Κάτια Νικολαίδου, η οποία συνεργάστηκε με τον εν λόγω ηθοποιό, σε θεατρική παράσταση στο παρελθόν, φαίνεται πως υπήρξε θύμα του ίδιου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάνος Παπαγιάννης "έσπασε" τη σιωπή του για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου!

Είναι σίγουρο ότι η Κάτια μπορεί τότε να σεβάστηκε τους υπόλοιπους συναδέρφους της και να μην μίλησε αλλά να ξέρετε ότι αν η Σοφία της ζητήσει να είναι μάρτυρας σε αυτή την υπόθεση του ξυλοδαρμού δηλαδή της Παυλίδου από τον Μάνο, η Κάτια θα είναι εκεί... Γιατί αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει! Ο Μάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ένας καλός οικογενειάρχης αλλά έχει θέμα διαχείρισης του θυμού του και των νεύρων του!”, δήλωσε άτομο από το στενό της περιβάλλον. 

Tags κατια νικολαιδου, μανος παπαγιαννης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3562 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2746 s // Total time: 2.6309 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X