Ο Μάνος Παπαγιάννης "έσπασε" τη σιωπή του για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου!


Ο Μάνος Παπαγιάννης "έσπασε" τη σιωπή του για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου!

Όλα όσα δήλωσε η δικηγόρος του!

Τον γύρο των media κάνει από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η είδηση για ένα περιστατικό βίας, με πρωταγωνιστές το Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, όπου η δεύτερη κατήγγειλε τον πρώτο για βίαιη συμπεριφορά απέναντί της.

Ο ηθοποιός, μέχρι στιγμής τήρησε σιγής ιχθύος, παρά τις κατηγορίες που ακούγονται για εκείνον, με τη δικηγόρο του να απαντάει για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για το συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη

“Με το πέρας της παράστασης πήγε όντως στο καμαρίνι. Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε χειροδικία από τον κ. Παπαγιάννη. Υπήρξαν ύβρεις εκατέρωθεν. Η κ. Παυλίδου κινήθηκε προς το μέρος του κ. Παπαγιάννη και υπάρχουν αμυχές. Τον έχει εξετάσει γιατρός. Δεν ήθελε να δώσει κάποια συνέχεια. Όντως απώθησε την κ. Παυλίδου για να αποφύγει την ένταση και τις αμυχές. Έπεσε. Ούτε από το λαιμό την έπιασε, ούτε υπήρξε κίνηση προς το μέρος της για να την δείρει. Ο ίδιος δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό. Ο λόγος που δεν έχει εμφανιστεί αυτές τις δυο ημέρες, είναι γιατί θεώρησε ότι θα υπάρξει μια διευθέτηση μεταξύ τους. Δεν περίμενε να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα. Μου είπε ότι δεν υπάρχει θέμα για αυτόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ξεσπούν στα κοινωνικά δίκτυα εναντίον της Αγγελικής Διαλιάνης για το ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από το σύζυγό της

 

Tags μανος παπαγιαννης, σοφια παυλιδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8208 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2763 s // Total time: 3.0971 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X