Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου;


Έγκυος και η Έλενα Παπαρίζου;

Τα σημάδια που το αποδεικνύουν από τη συμπεριφορά της στα παρασκήνια του \"The Voice\"

Πολλές οι εγκυμοσύνες στην ελληνική showbiz και ίσως να έχουμε ακόμη μία όπως λένε τα ελληνικά δημοσιεύματα. Ο λόγος για την Ελένα Παπαρίζου την οποία απολαμβάνουμε και φέτος στο νέο κύκλο του "The Voice of Greece".  

"Η Έλενα είναι ευτυχισμένη και μια τεράστια αγκαλιά στους ανθρώπους γύρω της" λένε σύμφωνα με δημοσίευμα του "Λοιπόν", άνθρωποι που την παρακολούθησαν στα γυρίσματα του Talent Show. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να κάνουν λόγο και για φουσκωμένη κοιλίτσα και μια Έλενα που αποφεύγει τις έντονες κινήσεις.

Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της γλυκύτατης Έλενας. Μάλιστα, άνθρωποι που βρέθηκαν στα πρώτα γυρίσματα των blind auditions παρατήρησαν πολλές αλλαγές στις συνήθειες της τραγουδίστριας. "Η Έλενα Παπαρίζου πέρσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρυσι όταν την πειράζανε γιατί κάπνιζε πολύ ότι "Θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος", λέει μέλος της ομάδας του "The Voice" που παρατήρησε τόσο την κοιλίτσα της Έλενας όσο και την απουσία τσιγάρου στα χέρια της".

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε κουτουλιά στον Πάνο Μουζουράκη στην πρεμιέρα του "The Voice"!

Μάλιστα, στο ίδιο γύρισμα, όταν μια διαγωνιζόμενη έβαλε τα κλάματα γιατί κανείς από τους κριτές δεν γύρισε, η Έλενα της είπε να την πλησιάσει για να της κάνει μια αγκαλιά. Τότε ο Μαραβέγιας είπε: "Γιατί την αγκαλιάζεις εσύ; Εγώ θελω να την αγκαλιάσω" για να εισπράξεις την απάντηση από την Παπαρίζου: "Σ’εμένα ξυπνάει το μητρικό φίλτρο, όμως, άρα εγώ θα την πάρω αγκαλίτσα". Ο χρόνος θα δείξει αν όλα αυτά σημαίνουν μια εγκυμοσύνη, κάτι που η τραγουδίστρια επιθυμεί πάρα πολύ, να μεγαλώσει δηλαδή την οικογένειά της με τον Ανδρέα Καψάλη. 

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε τι είπε στην Έλενα Παπαρίζου ο Πάνος Μουζουράκης στο πρώτο επεισόδιο του "The Voice" που κάνει πρεμιέρα απόψε στο ΣΙΓΜΑ

Tags ελενα παπαριζου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, εγκυμοσύνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9336 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3642 s // Total time: 2.2978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X