Δεν θα πιστεύετε τι είπε στην Έλενα Παπαρίζου ο Πάνος Μουζουράκης στο πρώτο επεισόδιο του "The Voice" που κάνει πρεμιέρα απόψε στο ΣΙΓΜΑ


Δεν θα πιστεύετε τι είπε στην Έλενα Παπαρίζου ο Πάνος Μουζουράκης στο πρώτο επεισόδιο του "The Voice" που κάνει πρεμιέρα απόψε στο ΣΙΓΜΑ

Δείτε το σχόλιο όλο νόημα

Ο πιο δημοφιλής μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως έρχεται για δεύτερη χρονιά στο ΣΙΓΜΑ και τον ΣΚΑΪ. Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε περισσότερες από 50 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο θα αναζητήσει την καλύτερη φωνή της Κύπρου και της Ελλάδας. Μία μοναδική κριτική επιιτροπή που λατρέψαμε πέρσι, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης,  Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι και φέτος να μας εντυπωσιάσουν και να πατήσουν το "μαγικό" κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων. Ήδη μια γέυση πήραμε από το trailer με την ατάκα όλο νόημα που είπε ο Πάνος Μουζουράκης στην Έλενα Παπαρίζου. 

Ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης με τον δικό του μοναδικό τρόπο ήταν έτοιμος να διαχειριστεί την ένταση, το πάθος, τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των παικτών αλλά και των φίλων- οικογενειών τους, και να τους κάνει να χαλαρώνουν με το εξαιρετικό του χιούμορ.

Στα backstage για πρώτη φορά φέτος η γλυκιά και λαμπερή Λάουρα Νάργες, που είναι και η πιο καινούρια της παρέας και μπορούσε να αισθανθεί ακόμη περισσότερο την αγωνία των  υποψηφίων.

Το "The Voice of Greece", το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται για δεύτερη χρονιά στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου και θα το παρακολουθούμε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15.

Tags the voice of greece, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, πανος μουζουρακης, ελενα παπαριζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9158 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3609 s // Total time: 2.2767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X