Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που τον θέλουν στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!


Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου στην Ελένη Μενεγάκη μετά τις φήμες που τον θέλουν στην εκπομπή της τη νέα σεζόν!

Το μήνυμα του πρώην παίκτη του \"Survivor\"

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εντάσσεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, κατόπιν επιθυμίας της ίδιας της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά στην Κύπρια bodybuilder για την κίνηση της να ποστάρει στα social media τις συνομιλίες τους

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, είχε φανερώσει τη συμπάθειά της προς τον πρώην παίκτη της ομάδας των “Μαχητών” του “Survivor”, ειδικά μετά το Quiz με τις ερωτήσεις από τις μαμάδες τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μεταγραφή θα συζητηθεί! Ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στη Φαίη Σκορδά!

Ο ίδιος κλήθηκε να απαντήσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στα σχόλια της παρουσιάστριας, λέγοντας: “Ευχαριστώ πολύ την κυρία Μενεγάκη. Την ευχαριστώ πάρα πολύ. Γιατί μετά από εκείνο το κουίζ με λένε “μαμάκια”, έμαθα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει. Με τη μάνα μου δεν έχουμε την κλασική σχέση μάνας – γιου. Έχουμε περισσότερο φιλική σχέση. Κάνουμε χαβαλέ αλλά δεν περνάμε όλη τη μέρα μαζί. Από την άλλη, το κουίζ στο οποίο κέρδισα το αυτοκίνητο δεν ήταν και τόσο δύσκολο. Είναι δυνατόν να μη ξέρω τι ζώδιο είναι η μάνα μου ή ποιο φαγητό της αρέσει περισσότερο; Να σου πω ότι η μητέρα μου δεν με κανακεύει ποτέ και όταν το επιχειρεί να το κάνει, τσαντίζομαι”.

Tags κωνσταντινος βασαλος, ελενη μενεγακη, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8795 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3710 s // Total time: 2.2505 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X