Αυτή η μεταγραφή θα συζητηθεί! Ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στη Φαίη Σκορδά!


Αυτή η μεταγραφή θα συζητηθεί! Ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη πάει στη Φαίη Σκορδά!

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές που θα δούμε φέτος στο τηλεοπτικό σκηνικό και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο επί 16 χρόνια συνεργάτης της, ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με μαγιό στο instagram και οι συνεργάτες της δηλώνουν ο ένας μετά τον άλλον την αποχώρησή τους από την εκπομπή

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, ο δημοσιογράφος, από τη νέα σεζόν, θα ενταχθεί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια, είπε χαρακτηριστικά: “Μου ήρθε ένα μήνυμα για το νέο βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα. Πληροφορίες λένε ότι μπορεί να ξαναεπιστρέψει στον ΑΝΤ1, στο Πρωινό συγκεκριμένα με τη Φαίη Σκορδά”.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο παίκτης του "Survivor" που επιθυμεί διακαώς η Ελένη Μενεγάκη να έχει του χρόνου στο πλάι της

Συνεργάτιδα της Καινούργιου, συμπλήρωσε, λέγοντας: “Η πρόταση θα είναι από τον Γιάννη Λάτσιο που είναι διευθυντής και γνωρίζονται τόσα χρόνια”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που μεταδίδει το zappit.gr:

Tags ελενη μενεγακη, φαιη σκορδα, Γρηγόρης Γκουντάρας, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4278 s (233 Queries.) // Parse time: 0.9046 s // Total time: 3.3324 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X