Ανατροπή στο "Survivor"! Κι άλλη μετακίνηση παίκτη τις επόμενες μέρες


Ανατροπή στο "Survivor"! Κι άλλη μετακίνηση παίκτη τις επόμενες μέρες

Διαβάστε αναλυτικά…

Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο αλλάζει ριζικά! Αρχικά είδαμε να φεύγουν δυο πολύ καλή παίκτες από την ομάδα των "Μαχητών" μετά από το τροχαίο. Τα πράγματα δυσκόλεψαν και η παραγωγή αποφάσισε να μετακινήσει ένα παίκτη από την ομάδα των "Διασήμων" για να ενισχύσει την άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο "Survivor" μετά την μετακίνηση του Σπαλιάρα! Ανάβουν μεταξύ τους τα αίματα όταν θα βρεθούν στο σημερινό αγώνισμα…

Ο Γιάννης Σπαλιάρα είναι ο παίκτης που φόρεσε το μπλε περιβραχιόνιο μετά από απόφαση των "Διασήμων". Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι το πως θα βοηθήσει την ομάδα των "Μαχητών" να επιβιώσουν καλύτερα και να πάρουν πίσω τις νίκες.

Διαβάστε επίσης: Η κουκλάρα που βρίσκεται πίσω από το "Survivor" και δεν την έχουμε ξαναδεί!

Φυσικά στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε το αγώνισμα της ασυλίας. Λέτε και πάλι η ομάδα των "Μαχητών" να αναγκαστεί να αποχαιρετήσει άλλο ένα παίκτη; Αν συμβεί αυτό σίγουρα η μετακίνηση του Γιάννη δεν θα ενισχύσει τόσο πολύ την ομάδα. Θα υπάρξει άλλη μια μετακίνηση κάποιου "Διάσημου";

Σύμφωνα με το blog του Νάσου Γουμενίδη στο gossip-tv.gr λέει πως θα υπάρξει κι άλλη μετακίνηση παίκτη τις επόμενες ημέρες.

Tags survivor, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2030 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2393 s // Total time: 2.4423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X