Η κουκλάρα που βρίσκεται πίσω από το "Survivor" και δεν την έχουμε ξαναδεί!


Η κουκλάρα που βρίσκεται πίσω από το "Survivor" και δεν την έχουμε ξαναδεί!

Ποια η σχέση της με τον Γιώργος Αγγελόπουλο;

Πίσω από τις κάμερες και σε ηγετικό ρόλο στην παραγωγή αφού θεωρείται το δεξί χέρι του Τούρκου καναλάρχη βρίσκεται η πανέμορφη Εμινέ Γεσίρ.

Διαβάστε επίσης: Ποιος Έλληνας παρουσιαστής βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ποζάρει μαζί με το Σάκη Τανιμανίδη

Μια εκρηκτική Ελληνοτουρκάλα από την Ξάνθη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της το 2011 στα "Playmate". Η ίδια μάλιστα κατέκτησε και τον τίτλο του "Playgirl", ενώ όπως μας ενημερώνει το Πρώτο Θέμα και η Κατερίνα Φάκα, στο "Survivor", βρέθηκε τυχαία, όταν αποφάσισε να στείλει το βιογραφικό της, προκείμενου να εργαστεί στην εταιρεία παραγωγής που σχεδίαζε να ιδρύσει στην Ελλάδα ο Τούρκος καναλάρχης, Ατζούν Ιλιταλί. Η ίδια προσλήφθηκε καθώς γνωρίζει καλά και τουρκικά και ελληνικά, ενώ ανήκει πλέον στο δυναμικό της τούρκικης εταιρείας παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Πιο διάσημοι και από τους "Διάσημους" οι "Μαχητές". Δείτε την Ειρήνη Κολιδά όταν ήταν κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη

Η 28χρονη Εμινέ έχει συμπληρώσει ήδη δύο μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο και συχνά δημοσιεύει εικόνες στα social media, από τη διαμονή της εκεί.
Παλιός της γνώριμος τυγχάνει να είναι μάλιστα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Αυτό καθώς πριν από μερικά χρόνια, ο σύντροφός της, επιχειρηματίας στη Σκιάθο, ήταν στενός φίλος με τον Ντάνο.

Tags survivor, Ατζούν Ιλιταλί, Εμινέ Γεσίρ, Γιώργος Αγγελόπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6686 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3176 s // Total time: 2.9862 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X