Σταύρος Παντελίδης: Με δάκρυα στα μάτια και για πρώτη φορά μιλά στη κάμερα για τον άδικο χαμό του γιου του


Σταύρος Παντελίδης: Με δάκρυα στα μάτια και για πρώτη φορά μιλά στη κάμερα για τον άδικο χαμό του γιου του

\"Ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής\"

Το ετήσιο μνημόσυνο είχε χθες ο Παντελής Παντελίδης και όπως ήταν αναμενόμενο εκτός από αγαπημένους φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του τραγουδιστή εκεί ήταν και κάμερα.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες και βίντεο από το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη 

Στην κάμερα της εκπομπής 'Αποκαλυπτικά' ο Σταύρος Παντελίδης έσπασε για πρώτη φορά την σιωπή του και μίλησε για τον χαμό του παιδιού: 
"Ήταν ένα παιδί που ούτε κι εμείς οι ίδιοι ξέραμε πόση μεγάλη αξία είχε. Το καταλάβαμε μετά και ακόμα δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε τα συναισθήματά μας κι εμείς κι ο κόσμος. Παίρνουμε πολύ δύναμη από τον κόσμο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο καλλιτεχνικός χώρος συνήθως τέτοια ώρα κοιμάται και γι’ αυτό τον λόγο, οπωσδήποτε, υπάρχει και δικαιολογία. Αυτοί που τον αγαπάνε πραγματικά ήρθαν και όσοι άλλοι που πάλι τον αγαπάνε και δεν μπόρεσαν κι αυτοί πιστεύω ότι μέσα τους έχουν μια ζεστασιά κι ας είναι μακριά. Αυτό που μας παρηγορεί είναι ο κόσμος και τα τραγούδια του που ακόμα τον έχουν ζωντανό δίπλα μας. Αυτό είναι συνταρακτικό, δεν έχει ξανασυμβεί σε άλλη οικογένεια. Δεν θα ήθελα σήμερα, στη μνήμη του παιδιού, να το συζητήσουμε. Δεν θα ήθελε και ο ίδιος. Εμείς ξέραμε από τις πρώτες μέρες ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής".

Διαβάστε επίσης: Η Φρόσω Κυριάκου σπάει την σιωπή της με ένα μακροσκελές κείμενο

 

Tags ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, Παντελής Παντελίδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1786 s (232 Queries.) // Parse time: 0.5146 s // Total time: 2.6932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X