Ποιοι καλλιτέχνες βρέθηκαν εκεί...
Ένας χρόνος, πέρασε από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και σήμερα φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να τιμήσουν τη μνήμη του.
Ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, είχε ανακοινώσει από τις αρχές της εβδομάδας, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ότι το ετήσιο μνημόσυνο του τραγουδιστή θα γίνει σήμερα Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στις 9.30 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.
Ο μικρός του αδερφός, Κωνσταντίνος, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στον Ιερό Ναό, ενώ έντονη είναι και η παρουσία των θαυμαστών του που συρρέουν στη Νέα Ιωνία για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr:
Ο μικρός του αδερφός, Κωνσταντίνος, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στoν ιερό ναό
Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, βρέθηκε από πολύ νωρίς στον Ιερό Ναό. Πριν μια βδομάδα, μιλώντας στην εκπομπή 'Αυτοψία' για όλο αυτό το διάστημα που ο Παντελής έχει φύγει από την ζωή, δεν έκρυψε πως ο χρόνος αυτός του άφησε"«σίγουρα πίκρα, σίγουρα ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής, μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον".
Ο συνάδελφός του και καλός φίλος της οικογένειας Κωνσταντίνος Αργυρός
Πλήθος απλού κόσμου βρέθηκε στη Νέα Ιωνία
Στο μνημόσυνο βρέθηκε και η συνάδελφος του Παντελή, τραγουδίστρια Αμαρυλλίς
Αρκετά νέα παιδιά βρέθηκαν από το πρωί στον ιερό ναό για να τιμήσουν το ίνδαλμα τους. Με φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη και τη λέξη "δικαίωση" αρκετοί θαυμαστές του θέλησαν να τιμήσουν το ετήσιο μνημόσυνο του.