Οι εξομολογήσεις επώνυμων Κυπρίων το 2016


Οι εξομολογήσεις επώνυμων Κυπρίων το 2016

Διαβάστε αναλυτικά

Μέσα στο 2016 πληροφορηθήκαμε από επώνυμους Κύπριους για καταστάσεις στη ζωή τους που οι ίδιοι θέλησαν να μοιραστούν με το κοινό είτε σε συνεντεύξεις τους είτε μέσα από τα social media.

Γωγώ Αλεξανδρινού

Για την περιπέτεια που βίωσε με τον καρκίνο εξομολογήθηκε η Γωγώ Αλεξανδρινού σε τηλεοπτική της συνέντευξη της φετινή χρονιά, η οποία μίλησε για τη διάγνωσή της και το πώς η ίδια και η οικογένειά της το αντιμετώπισαν.

Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην πρεμιέρα της φετινής της εκπομπής θέλησε να γνωστοποιήσει τη διακοπή της εγκυμοσύνης της, η οποία είχε γίνει γνωστή λίγες ημέρες πριν. Η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς φορτισμένη, ωστόσο ήταν κάτι που θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές.

Δέσποινα Ολυμπίου

Η Κύπρια τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου, σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής “Love & Style” μίλησε για πρώτη φορά για τη διακοπή της εγκυμοσύνης της, γεγονός που δεν γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Χρύσανθος Τσουρούλλης

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης με αφορμή ένα περιστατικό που μονοπώλησε στις αρχές Οκτωβρίου και αφορούσε στο bullying, ο ίδιος έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τη δική του εμπειρία με τον παιδικό εκφοβισμό, του οποίου υπήρξε θύμα.

Πένυ Φοινίρη

Η ηθοποιός Πένυ Φοινίρη σε τηλεοπτική της συνέντευξη αποκάλυψε σοκάροντας τους παρευρισκόμενους, πως στο παρελθόν έχει απατήσει σύντροφό της.

Στέλλα Χαραλαμπίδου

Η Στέλλα Χαραλαμπίδου πρόσφατα, μέσα από το προσωπικό της blog, αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της και τον κίνδυνο που υπήρχε να χάσει τα κοριτσάκια της, σε ένα πολύ συγκινητικό post που έκανε.

Γιώτα Κουφαλίδου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Love & Style”, Γιώτα Κουφαλίδου, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο παρελθόν ενώ περιέγραψε καρέ καρέ το συμβάν.

Tags ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ,ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1648 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3833 s // Total time: 2.5481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X