Στέλλα Χαραλαμπίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της!


Στέλλα Χαραλαμπίδου: Μιλάει πρώτη φορά για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της!

“Πίστεψα ότι όλα είχαν τελειώσει”

Η Στέλλα Χαραλαμπίδου, μέσα από το προσωπικό της blog μοιράζεται με τους αναγνώστες για πρώτη φορά την εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια της κύησης των διδύμων κοριτσιών της, Νέλια και Φένια, η οποία ήταν αρκετά επικίνδυνη για την υγεία των μωρών της.

Η ίδια, εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τη στήριξη που είχε από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Αποκόλληση αμνιακού  σάκου ήτανε η διάγνωση. Τα μωρά μας είναι καλά μου λέει ο γιατρός καθώς μου έκανε την εξέταση στον υπέρηχο !! Προσπαθούσα να καταλάβω, μετά από τόση αιμορραγία πως μπορούσανε να είναι τα μωρά μας καλά! Κι όμως ήτανε… και  για να μπορέσω να αντικρίσω τα προσωπάκια τους έσφιξα τα δόντια και έμεινα στο κρεβάτι 4 μήνες και κάτι. Έτσι ακριβώς…Μετέφερα όλο μου τον κόσμο σε ένα κρεβάτι. Η θέση αυτού μεταξύ κουζίνας και σαλονιού έτσι ώστε να ελέγχω τα πάντα γύρω μου. Ο Κωνσταντίνος, η οικογένεια μου αλλά και όλες μου οι φίλες πηγαινοέρχονταν στις δουλειές – υποχρεώσεις τους κι εγώ κολλημένη εκεί έκανα τις μέρες μου να περνάνε όμορφα, κι όντως πετύχαινε καθώς το μόνο που με ενδιέφερε ήτανε να δω τα τέσσερα ματάκια που κουβαλούσα μέσα μου.

36 εβδομάδων παρά 2 ημερών ήρθανε στον κόσμο τα θαυματάκια μου. 2080 και 2130 γραμμάρια τόσο ζύγιζαν. Μαζί με αυτά ξαναγεννήθηκα κι εγώ. Αυτή τη φορά λιγότερο εγωίστρια, πιο υπεύθυνη και σίγουρα πιο ευαίσθητη. Δύο πανομοιότυπα τότε πλασματάκια που μου αλλάξανε όλη μου τη ζωή ριζικά, όλα φυσικά προς το καλύτερο και όλα αυτά για να ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι της μητρότητας”.

Tags στελλα χαραλαμπιδου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4258 s (233 Queries.) // Parse time: 0.8373 s // Total time: 3.2631 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X