Γεωργία Χαϊράλλα Ευθυμίου: Γιατί οι σπουδές μου στις Γραμματειακές Σπουδές μου εξασφάλισαν άμεση εργοδότηση


Γεωργία Χαϊράλλα Ευθυμίου: Γιατί οι σπουδές μου στις Γραμματειακές Σπουδές μου εξασφάλισαν άμεση εργοδότηση

Μας μιλά για τα φοιτητικά της χρόνια και την επαγγελματική της πορεία

Με εφόδιο το δίπλωμά της στις Γραμματειακές Σπουδές του Cyprus Collεge, η  Γεωργία Χαϊράλλα Ευθυμίου μας μιλά γιατί έκανε αυτή την επιλογή και πως αυτό τη βοήθησε να έχει άμεση εργοδότηση αμέσως μετά τις σπουδές της αλλά και μία σταθερή και ανοδική επαγγελματική πορεία!

Τι σπουδές ακολουθήσατε και που;
Ακολούθησα το διετές κλάδο Γραμματειακών Σπουδών στο Cyprus College, και απέκτησα Δίπλωμα Διοίκησης Γραφείου.

Γιατί κάνατε αυτή την επιλογή σπουδών;
Αυτή την επιλογή σπουδών την έκανα γιατί μόλις τέλειωσα το λύκειο εργάστηκα για δύο χρόνια ως γραμματέας και μου άρεσε, όμως ένιωθα ότι είχα κάποιες ελλείψεις και ήθελα να τις καλύψω για να είμαι καλύτερη στο επάγγελμα. Έτσι επέλεξα να ακολουθήσω Γραμματειακές Σπουδές στο Cyprus College. Επίσης γιατί είναι ένας κλάδος που σου προσφέρει ευκαιρίες εργοδότησης σε πολλές εταιρίες / οργανισμούς κλπ.

Ποια ήταν η επαγγελματική σας πορεία μέχρι σήμερα;
Η επαγγελματική μου πορεία άρχισε από μόλις τέλειωσα το λύκειο. Εργάστηκα για δύο χρόνια ως Γενική Γραμματέας στον Όμιλο Εταιριών Φρου-Φρου. Μετά σταμάτησα από τη δουλειά και άρχισα να φοιτώ στο Cyprus College Γραμματειακές Σπουδές. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου εργάστηκα ως part-time Γραμματέας σε Δικηγορικό Γραφείο. Μετά το τέλος των σπουδών μου, προκηρύχτηκε κενή θέση στο Cyprus College στο Τμήμα του Πανεπιστημίου της Δευτέρας και μου προτάθηκε από την καθηγήτρια/συντονίστρια των Γραμματειακών Σπουδών κα Μαρία Λαζάρου, να εργαστώ στο Cyprus College όπου και εργάστηκα για 3 χρόνια ως Personal Assistant του Πολιτιστικού Λειτουργού. Από το 2007 μέχρι σήμερα είμαι Βοηθός Γραμματειακός Λειτουργός στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ποια θέση έχετε σήμερα και πόσο σας βοήθησε στα καθήκοντά σας η φοίτησή σας στο Cyprus College;
Σήμερα κατέχω τη θέση του Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Η φοίτησή μου στο Cyprus College με βοήθησε να περάσω κάποιες εξετάσεις οι οποίες μου φάνηκαν χρήσιμες για την πρόσληψή μου στη Δημόσια Υπηρεσία όπως επίσης και για τη διεκπεραίωση των καθημερινών μου καθηκόντων στην εργασία μου.

Γιατί προτείνετε σε κάποιον να ακολουθήσει αυτό τον κλάδο σπουδών στο Cyprus College;
Ο λόγος που θα πρότεινα σε κάποιον να ακολουθήσει αυτό τον κλάδο σπουδών στο Cyprus College είναι τα μαθήματα τα οποία πιστεύω είναι σωστά επιλεγμένα, οι καθηγητές που κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλοί στη μετάδοση των γνώσεων, οι εγκαταστάσεις του Cyprus College που είναι κατάλληλες για την επιτυχή φοίτηση και εκμάθηση καθώς και φιλικές προς το φοιτητή.

Ποια τα εφόδια που σας έδωσε ο συγκεκριμένος κλάδος των Γραμματειακών Σπουδών; Ικανοποίησε τις προσδοκίες σας πριν από την φοίτησή σας;
Τα εφόδια που μου έδωσε ο κλάδος των Γραμματειακών Σπουδών αφορούν την επαγγελματικότητα που πρέπει να επιδεικνύω στο επάγγελμά μου, καθώς και τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζομαι για να μπορώ να εκτελώ
σωστά τα καθήκοντά μου ως γραμματέας. Ναι οι προσδοκίες που είχα πριν από τη φοίτησή μου έχουν ικανοποιηθεί στο ακέραιο.

Πως αντιμετωπίζονται στην αγορά εργασίας οι απόφοιτοι των Γραμματειακών Σπουδών του Cyprus College;
Η δική μου εμπειρία στην αντιμετώπιση μου ως απόφοιτος των Γραμματειακών Σπουδών του Cyprus College από την αγορά εργασίας, ήταν πολύ θετική.

Ποια ήταν η βοήθεια του Cyprus College στην εξεύρεση εργασίας μετά το πέρας των σπουδών σας;
Η βοήθεια που είχα από το Cyprus College στην εξεύρεση εργασίας όπως ανέφερα και πιο πριν, ήταν αρχικά να μου προταθεί να εργαστώ στο ίδιο το Cyprus College και μετέπειτα όταν χρειάστηκα κάποιες συστάσεις μου δόθηκαν από την κα Λαζάρου, καθηγήτρια/συντονίστρια Γραμματειακών Σπουδών.

Τι θυμάστε από τα φοιτητικά σας χρόνια στο Cyprus College;
Από τα φοιτητικά μου χρόνια στο Cyprus College θυμάμαι τις συζητήσεις με τους συμφοιτητές μου, καθώς και με τους καθηγητές, τις διαλέξεις, το άγχος των βαθμών και σίγουρα τις χαλαρές στιγμές στην καφετέρια.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, τους καθηγητές και το πρόγραμμα σπουδών; Ποια είναι η γενική σας άποψη για το Cyprus College;
Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Κολεγίου είναι μοντέρνες και κάνουν το φοιτητή να νιώθει άνετα. Αρκετές τάξεις είναι αμφιθεατρικές και κάνουν πιο ενδιαφέρον τις διαλέξεις καθώς και ο εξοπλισμός που χρειάζεται ο κάθε κλάδος είναι καινούργιος. Αξιοσημείωτη επίσης είναι και η καθαριότητα που διατηρείται στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι καθηγητές είναι αξιόλογοι, προσιτοί, γνώστες του αντικειμένου τους και το πιο θετικό κοντά στους φοιτητές. Το πρόγραμμα σπουδών είναι προσεκτικά επιλεγμένο για τις ανάγκες του κάθε κλάδου. Η γενική μου άποψη για το Cyprus College είναι πολύ καλή σε όλους τους τομείς και νιώθω ευχαριστημένη που έκανα τη σωστή επιλογή κολεγίου.


Μάθετε τα πάντα για τις Γραμματειακές Σπουδές στο Cyprus College αλλά και πώς να αποκτήσετε υποτροφία κάνοντας κλικ εδώ.
 

Tags Γεωργία Χαϊράλλα Ευθυμίου, cyprus college, γραμματειακές σπουδες, επαγγελμα, εργοδοτηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6813 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2180 s // Total time: 2.8992 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X