Μάρκος Σεφερλής για θάνατο του πατέρα του: "Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή όταν το έμαθα - Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε" [βίντεο]


Μάρκος Σεφερλής για θάνατο του πατέρα του: "Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή όταν το έμαθα - Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε" [βίντεο]

\"Περίμενε να γεννήσει η Έλενα για να \"φύγει\",Το ήξερε\"

Συγκλονιστική αναφορά στον πατέρα του, Σωτήρη, έκανε σε χθεσινή του συνέντευξη στην εκπομπή “Aυτός και ο άλλος”, o Μάρκος Σεφερλής.

Ο γνωστός Έλληνας κωμικός ηθοποιός πήγε πίσω στον χρόνο και θυμήθηκε τον θάνατο του πατέρα του, ο οποίος έφυγε έπειτα από ανεύρυσμα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον τρόπο με τον οποίο έμαθε αυτή την τραγική είδηση.

Διαβάστε ακόμα: Ξεσπά και πάλι ο Mάρκος Σεφερλής: "Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει..." [βίντεο]

Συγκεκριμένα ο ίδιος σχολίασε: "Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελά. Ακόμα και σε δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου, είναι ένα φάρμακο και τρόπος άμυνας για όλα. Ακόμα και στην κηδεία του πατέρα μου λειτουργούσα με το χιούμορ κι έκανα τους άλλους να γελάσουν. Πέθανε μόλις γεννήθηκε ο Χάρης. Είχε ανεύρυσμα και περίμενε να γεννήσει η Έλενα και να “φύγει”. Το ήξερε.

Στις δέκα μέρες το είδε μια φορά στο μαιευτήριο, πήγε στην Κόρινθο, κέρασε όλους τους συγγενείς για τον Χάρη και τους είπε εγώ αύριο θα φύγω. Έσπασε το ανεύρυσμα. Δεν ήταν στο κρεβάτι αλλά είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Έκανε αιμοκάθαρση.

Aν σας πω πώς το έμαθα… Ήμουν καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν το έμαθα. Είχε βγει το Shake it με τον Ρουβά και με έβαλαν να χορέψω με την Σοφία Βογιατζάκη. Εκεί που τελειώνει το χορευτικό, μου είπαν πρέπει να πάω στο νοσοκομείο. Τον είχαν φέρει στην Αθήνα από την Κόρινθο. Λίγο πριν μπω στο δωμάτιο, ξεψύχησε. Δεν τον πρόλαβα… Στην κηδεία τους έκανα όλους να γελάνε και μόλις συνειδητοποίησα ότι “έφυγε”, άρχισα να κλαίω". Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Μάρκος Σεφερλής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5780 s (290 Queries.) // Parse time: 0.3161 s // Total time: 2.8941 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X