Ξεσπά και πάλι ο Mάρκος Σεφερλής: "Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει..." [βίντεο]


Ξεσπά και πάλι ο Mάρκος Σεφερλής: "Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει..." [βίντεο]

\"Χτυπάτε όλοι μαζί\"

Την ανάγκη να επικοινωνήσει και πάλι με τους followers του στο instagram, είδαμε πως είχε χθες, Τετάρτη, 20 Απριλίου, ο Μάρκος Σεφερλής. 

Ο Έλληνας κωμικός ηθοποιός ξεσπά για ακόμη μια φορά δημόσια μετά τον σάλο που έγινε με την καινούργια του σειρά "Super Mommy", με αφορμή ατάκες που ακούστηκαν και θεωρήθηκαν ως προσβλητικές για μεγάλη μερίδα του πληθυσμού μας. 

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε μετά τον χαμό για τη νέα του σειρά: “Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς”

Στο βιντεάκι - ανάρτηση που έκανε ο Μάρκος Σεφερλής τονίζει τα ακόλουθα: "Έτσι παιδιά, μαζευτείτε πολλοί και χτυπάτε όλοι μαζί! Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα γιατί έχει δίπλα του όλον αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Κόσμος ο οποίος έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όπως καταλαβαίνει για ποιο λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας λέω, λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ κάνοντας αυτόν τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία μέσα από τη δουλειά μου και έξω από αυτήν. Τώρα, φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς… Θα είμαι πάντα εδώ στο γέλιο σας, θα είμαι δίπλα στο δάκρυ σας το οποίο πάντα θα προσπαθώ να κάνω γέλιο με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους με αγάπη". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Μάρκος Σεφερλής, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ΞΕΣΠΑΣΜΑ, αναρτηση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2340 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2836 s // Total time: 2.5176 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X