Billie Eilish: "Έβλεπα πορνό από 11 ετών γιατί πίστευα ότι ήταν cool"


Billie Eilish: "Έβλεπα πορνό από 11 ετών γιατί πίστευα ότι ήταν cool"

\"Πραγματικά κατέστρεψε το μυαλό μου\"

Η Billie Eilish μίλησε πρόσφατα για τον εθισμό της στην πορνογραφία εξηγώντας ότι ξεκίνησε να βλέπει ερωτικές ταινίες όταν ήταν ακόμα παιδί.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή Howard Stern Show για τον εθισμό της, αποκαλύπτοντας ότι βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου από την ηλικία των 11 ετών, γεγονός που της "κατέστρεψε το μυαλό”. Όπως είπε "θεωρώ ότι η πορνογραφία είναι εξευτελισμός. Συνήθιζα να βλέπω πολύ, για να είμαι ειλικρινής άρχισα να βλέπω όταν ήμουν 11” είπε εξηγώντας ότι τότε πίστευε ότι ήταν cool και την έκανε να νιώθει ότι ήταν "ένα από τα αγόρια”.

Διαβάστε ακόμα: Η Billie Eilish άλλαξε hair look και κατενθουσιαστήκαμε

"Νομίζω ότι πραγματικά κατέστρεψε το μυαλό μου και νιώθω συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πολύ πορνογραφία” είπε τονίζοντας ότι είχε πολλούς εφιάλτες καθώς κάποιες από τις ταινίες είχαν βίαιο και κακοποιητικό περιεχόμενο.

Η Eilish που σε ένα από τα τραγούδια της αναφέρει ότι είναι μόνη της στο σπίτι και βλέπει πορνό για να ξεχάσει μια σχέση που την πλήγωσε, εξηγεί ότι είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που δεν καταλάβαινε ότι δεν ήταν σωστό να βλέπει τέτοιες ταινίες: "Τις πρώτες φορές που έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Επειδή πίστευα ότι αυτά θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα που μου αρέσουν”, εξομολογήθηκε.

Η τραγουδίστρια που στις αρχές της καριέρας της φορούσε φαρδιά ρούχα για να μην σχολιάζει ο κόσμος το σώμα της, αποκάλυψε ότι η δόξα επηρέασε την προσωπική της ζωή, αφού, όπως είπε "είναι δύσκολο να γνωρίσεις ανθρώπους όταν οι άλλοι είτε σε φοβούνται είτε πιστεύουν ότι είσαι σε άλλο επίπεδο”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Billie Eilish, διασημοι, ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3022 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3025 s // Total time: 2.6047 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X