Η Billie Eilish άλλαξε hair look και κατενθουσιαστήκαμε


Η Billie Eilish άλλαξε hair look και κατενθουσιαστήκαμε

Η τεράστια αλλαγή που δεν περιμέναμε!

Την περασμένη Κυριακή, 14 Μαρτίου η Billie Eilish, παρέλαβε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Grammy για την Ηχογράφηση της Χρονιάς, ένα βραβείο που θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο βραβείο της διοργάνωσης.

Πριν λίγες ώρες, η 19χρονη τραγουδίστρια άφησε τους followers της με το στόμα ανοιχτό καθώς κανείς δεν περίμενε να προβεί σε μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο hair look της.

Αν και είχε δηλώσει ότι θα ανανεώσει την εμφάνισή της μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ The World’s A Little Blurry και είχε σημειώσει ότι η αλλαγή αυτή θα σηματοδοτήσει “το τέλος μιας εποχής”, κανείς δεν περίμενε αυτή η αλλαγή να την κάνει αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, η βραβευμένη τραγουδίστρια αποχαιρέτησε το μαύρο-πράσινο μαλλί της και επέστρεψε στο φυσικό της ξανθό, δείχνοντας μας το αποτέλεσμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αρχικά, ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να τινάζει τα μαλλιά της στα παρασκήνια ενός στούντιο. “Μαντέψατε σωστά;”, έγραψε στη λεζάντα και λίγο αργότερα μας έδειξε το καινούργιο της look γράφοντας: “Τσιμπήστε με”, δείχνοντας να μην πιστεύει ούτε η ίδια τι έκανε.

Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigarocy.com

Photo Credits: EPA

Tags billie elish, gossip, showbiz, celebrities, hairlook, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7035 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3448 s // Total time: 3.0483 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X