Billie Eilish: Μίλησε για την πρώτη συνάντηση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton


Billie Eilish: Μίλησε για την πρώτη συνάντηση με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton

 Ένιωσε περίεργα για αυτή την γνωριμία. Δεν ήταν όπως την περίμενε.

Η Billie Eilish τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να βρίσκεται στην κορυφή, με τα τραγούδια της να γίνονται σε λίγα λεπτά παγκόσμιες επιτυχίες ενώ παράλληλα έχει κατακτήσει μία θέση στην καρδιά των ακροατών της σύγχρονης μουσικής. Και όμως ακόμη και εκείνη στη θέα των Kate Middleton και πρίγκιπα William ένιωσε περίεργα.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel μοιράστηκε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Eilish παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του James Bond στο Λονδίνο, όπου το βασιλικό ζευγάρι έλαμψε στο κόκκινο χαλί και τα φωτογραφικά κλικ έπεφταν βροχή. Η ίδια ήταν παρούσα στο πλευρό των συντελεστών, αφού συνυπέγραψε με τον αδερφό της, Finneas, το soundtrack της ταινίας, το οποίο και ερμήνευσε.

Διαβάστε ακόμα: Η Billie Eilish άλλαξε hair look και κατενθουσιαστήκαμε

Όπως όλοι εκείνοι που έλαβαν μέρος στη δημιουργία της ταινίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη βασιλική οικογένεια, έτσι και η Eilish μίλησε και φωτογραφήθηκε με τα μέλη της. Πιο συγκεκριμένα, η pop σταρ δήλωσε πως η συνάντηση δεν ήταν τόσο επίσημη, όπως τη φανταζόταν, αφού ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ήταν πολύ ζεστοί μαζί της.

"Υπήρχε μία λίστα με πράγματα", είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια σχετικά με το πρωτόκολλο και τους κανόνες που έπρεπε να ακολουθήσουν κατά τη γνωριμία τους με τη βασιλική οικογένεια. Και ενώ όπως υποστήριξε προσπάθησε να κάνει όλα όσα της είχαν πει, τελικά η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ήταν πολύ φυσιολογικοί, χωρίς να την κάνουν να νιώθει δέος. "Μου έκαναν κομπλιμέντα και είχαν όλες αυτές τις ερωτήσεις για εμένα. Ήταν πολύ φιλικοί και κάπως αστείοι και τρυφεροί. Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ήταν μια φανταστική εμπειρία", υπογράμμισε η Eilish. Δείτε τη σχετική τους εικόνα πιο κάτω:

Πηγή: madamefigaro.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, billie ellish, Kate Middleton, william, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0476 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4046 s // Total time: 2.4522 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X