Emily Ratajkowski: Eίδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της [εικόνα]


Emily Ratajkowski: Eίδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της [εικόνα]

Η αξιολάτρευτη αποκάλυψη που έκανε στους fans της!

Η Emily Ratajkowski επιλέγει να μη στέκεται στις δυσάρεστες στιγμές της ζωής της και παρά την εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από τον Robin Thicke κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video-clip του τραγουδιού που την έκανε διάσημη, προτιμά να απολαμβάνει την ευτυχία που βρήκε με το που αντίκρισε για πρώτη φορά τον γιο της, Sly.

Και επειδή η ευτυχία είναι για να μοιράζεται, το μοντέλο πήρε την απόφαση να ανεβάσει μία φωτογραφία του μωρού της στο Instagram, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό του. Ο Sylvester ή Sly όπως τον φωνάζουν οι γονείς του είναι αξιολάτρευτος, με το outfit του να τον κάνει ακόμα πιο χαριτωμένο. Ειδικότερα, ο γιος της Emily Ratajkowski φωτογραφήθηκε να φοράει ένα μεγάλο καπέλο για το κεφαλάκι του, ένα πουλόβερ που περιείχε το όνομά του και καλτσούλες. 

Διαβάστε ακόμα: H Emily Ratajkowski κατηγορεί πασίγνωστο καλλιτέχνη για σεξουαλική παρενόχληση

Η Ratajkowski και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Μάρτιο, κάνοντας τη δήλωση πως δε γνωρίζουν το φύλο του μωρού τους, παρά θα περιμένουν να το ανακαλύψει ο ίδιος στα 18 του. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, το μοντέλο φαίνεται να αναθεώρησε την παραπάνω σκέψη, παρουσιάζοντας το μωρό της ως το πανέμορφο αγόρι της, Sly.

Η ίδια είχε μοιραστεί πολλές φωτογραφίες στα social media κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ τον τελευταίο καιρό συνηθίζει να αναρτά λήψεις όπου θηλάζει το μωρό της, απενοχοποιώντας τη διαδικασία που πολλές μητέρες κρύβουν από τη δημόσια ζωή.  Δείτε τη γλυκιά του εικόνα πιο κάτω:

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Emily Ratajkowski, γιος, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1998 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3841 s // Total time: 2.5840 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X