H Emily Ratajkowski κατηγορεί πασίγνωστο καλλιτέχνη για σεξουαλική παρενόχληση


 H Emily Ratajkowski κατηγορεί πασίγνωστο καλλιτέχνη για σεξουαλική παρενόχληση

\"Μού άρπαξε ξαφνικά το στήθος\"

Η φήμη της Emily Ratajkowski απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της στο videoclip του τραγουδιού "Blurred Lines", που ερμηνεύει ο Robin Thicke μαζί με τον Pharrell Williams και τον raperT.I.

Το τραγούδι έγινε μεγάλη επιτυχία το 2013, και σ' αυτή συνέλαβε και το σέξι video clip στο οποίο η Ratajkowski και δυο ακόμα μοντέλα εμφανίζονται topless. 

Οκτώ σχεδόν χρόνια μετά, το διάσημο μοντέλο φέρνει στη δημοσιότητα μια σκοτεινή πλευρά εκείνης της επιτυχίας: τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον τραγουδιστή στη διάρκεια των γυρισμάτων. 

Στο βιβλίο της "My body", που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, η Ratajkowski κατηγορεί τον Thicke ότι άρπαξε το γυμνό της στήθος στη διάρκεια των γυρισμάτων. "Ξαφνικά, από το πουθενά, ένιωσα τη ψυχρότητα και την εισβολή δυο ξένων χεριών που χούφτωναν τα γυμνά μου στήθη από πίσω. Απομακρύνθηκα ενστικτωδώς και κοίταξα πίσω μου όπου είδα τον Robin Thicke", γράφει στο βιβλίο της. 

Η Ratajkowski περιγράφει τον Thicke ως "λίγο μεθυσμένο" και "άξεστο" στη συμπεριφορά του, ενώ περιγράφει και ποια ήταν η αντίδρασή της: "Τραβήχτηκα μπροστά και ανασήκωσα τους ώμους, αποφεύγοντας την οπτική επαφή, ενώ ένιωθα να διαπερνά το κορμί μου το αίσθημα της ταπείνωσης. Δεν αντέδρασα- όχι τουλάχιστον όπως θα έπρεπε". 

Το περιστατικό επιβεβαιώνει και η σκηνοθέτης του videoclip, Diane Martel, η οποία αναφέρει: "Θυμάμαι τη στιγμή που της άρπαξε το στήθος. Ένα με κάθε χέρι. Στεκόταν πίσω της και οι δυο ήταν προφίλ σ' εμένα. Φώναξα "τι στο καλό κάνεις, αυτό είναι! Το γύρισμα τελείωσε!". Δείτε πιο κάτω το σχετικό videoclip:

 

 

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags gossip, showbiz, celelebrities, Emily Ratajkowski, hollywood, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.0739 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8405 s // Total time: 4.9145 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X