Αγγελική Λάμπρη: "Ήμουν σε ένα κλειδωμένο θέατρο,δεν μπορούσα να φύγω,και εκείνος προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη [βίντεο]


Αγγελική Λάμπρη: "Ήμουν σε ένα κλειδωμένο θέατρο,δεν μπορούσα να φύγω,και εκείνος προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη [βίντεο]

Η εξομολόγηση ψυχής της ηθοποιού.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στον επαγγελματικό της χώρο πριν αρκετά χρόνια, από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, η Αγγελική Λάμπρη.

Με την ειλικρίνεια της η γνωστή ηθοποιός κατέθεσε την εμπειρία της αναφέροντας τα εξής: "Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή το 1998, μου τηλεφώνησε ο συγκεκριμένος ηθοποιος-σκηνοθέτης ότι θα ήθελε να με δει για μια ακρόαση. Μου είπε να φοράω συγκεκριμένα ρούχα και μου όρισε τις ημερομηνίας. Όταν μπήκα στο θέατρο, κλείδωσε την πόρτα. Ξαφνιάστηκα πάρα πολύ, γιατί δε συμβαίνει. Μου είπε πως δεν είναι κανείς στο θέατρο για λόγους ασφαλείας πρέπει να κλειδώσει. Ανέβηκα στη σκηνή και ανέβηκε κι εκείνος μετά από λίγο και ενώ έκανα τον αυτοσχεδιασμό, άρχισε να έρχεται πάρα πολύ κοντά. Άρχισα να νιώθω πάρα πολύ άβολα και αμήχανα και να φοβάμαι. Κι όσο πλησίαζε φοβόμουν ακόμα περισσότερο. Σταμάτησα την πρόβα λέγοντας πως δεν νιώθω καλά και είμαι άρρωστη".

Διαβαστε ακόμα: Τζένη Μπότση:"Mε έβαλε να χορέψω, τον ένιωσα πολύ κοντά μου, τον είδα ότι αυτοικανοποιούνταν" [βίντεο]

Eνώ συνέχισε προσθέτοντας: "Φοβήθηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Κατέβηκα κάτω από τη σκηνή. Κατέβηκε κι εκείνος κι ενώ ήμουν σοκαρισμένη σε ένα κλειδωμένο θέατρο, δεν μπορούσα να φύγω και εκείνος προέβη σε μια ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη μόνος του, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου και τον φόβο μου. Ήθελα να φωνάξω βοήθεια και ήξερα πως δεν ήταν κανείς εκεί να με ακούσει. Ήθελα να φύγω τρέχοντας και δεν μπορούσα γιατί ήμουν κλειδωμένη και το κλειδί ήταν πάνω του. Πάγωσε όλο μου το αίμα και δεν πίστευα ότι συμβαίνει αυτό μπροστά στα μάτια μου, ήταν πολύ σοκαριστικό. Ήταν τόσο μεγάλο το σόκ που πάγωσα ολόκληρη". Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags αγγελική λάμπρη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5335 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3774 s // Total time: 2.9109 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X