Τζένη Μπότση:"Mε έβαλε να χορέψω, τον ένιωσα πολύ κοντά μου, τον είδα ότι αυτοικανοποιούνταν" [βίντεο]


Τζένη Μπότση:"Mε έβαλε να χορέψω, τον ένιωσα πολύ κοντά μου, τον είδα ότι αυτοικανοποιούνταν" [βίντεο]

Η κατάθεση ψυχής που έκανε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τις καταγγελίες.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε μέσα από τις περίγραφες της για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, η Τζένη Μπότση.

Η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις καταγγελίες της, για τα όσα βίωσε στο πλευρό του, με τα λεγόμενα της να είναι τα εξής: "Το 1994 είχα τελειώσει τη σχολή. Μετά από κάποιους μήνες επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε να πάω σε κάποιο θέατρο για να δούμε ένα έργο. Ήταν ένας λαμπερός πρωταγωνιστής και η χαρά μου ήταν μεγάλη. [...] Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου γιατί μου είπε ότι γίνονταν έργα στο θέατρο. Εκεί έγινε η ακρόαση και κάποια στιγμή μου είπε να πω κάποια χυδαία λόγια. Μάλιστα μου είπε ότι το έργο θα διασκευαζόταν. Δίστασα και μου είπε να το σκεφτώ. Έφυγα, το σκέφτηκα και πήγα πάλι στο ίδιο μέρος. Μου ζητήθηκε να φοράω φούστα. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο. Τον ένιωσα πολύ κοντά μου και όταν γύρισα να τον κοιτάξω είδα ότι αυτοικανοποιούνταν. Έπαθα σοκ, ούρλιαζα, έκλαιγα. Ήμουν 22 ετών".

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ανακοίνωση από τον Κώστα Σπυρόπουλο

Eνω λίγο μετά πρόσθεσε:"Το συγκεκριμένο συμβάν δεν το μοιράστηκα με κανέναν για πάρα πολλά χρόνια. Δεν μπόρεσα να το πω στους γονείς μου γιατί δεν θα με άφηναν να ασχοληθώ ξανά με το θέατρο. Λίγες μέρες μετά το είπα στην κοπέλα που ήμασταν μαζί στο καμαρίνι και της είπα να μην πάει. Με πήρε τηλέφωνα προχθές και με ευχαρίστησε[...]Υπήρξαν και άλλες γυναίκες που συνέβη το ίδιο. Κατάλαβα ότι από τη στιγμή που γίνεται συνέχεια έπρεπε να το πω. Ζητώ συγγνώμη απ΄όλα τα κορίτσια που δεν μπόρεσα να το σταματήσω. Μιλάω στο τηλέφωνο με γυναίκες που δεν τις ξέρω και νιώθω ότι μιλάω με την αδερφή μου". Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, τζενη μποτση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4954 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2328 s // Total time: 2.7282 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X