Χριστίνα Παυλίδου: Το ευχαριστήριο μήνυμα τρεις ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας της


Χριστίνα Παυλίδου: Το ευχαριστήριο μήνυμα τρεις ημέρες μετά την κηδεία της μητέρας της

Τι έγραψε η ηθοποιός για την αγάπη που δέχτηκε η οικογένειά της από τον κόσμο

Θλίψη στο παγκύπριο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Άλκηστις Παυλίδου, η οποία “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Ο σπαρακτικός επικήδειος της Χριστίνας Παυλίδου και του εγγονού της Άλκηστις Παυλίδου

Η κόρη της εκλιπούσας ηθοποιού, Χριστίνα Παυλίδου με μία ανάρτηση στο facebook θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν να συλλυπηθούν στην οικογένειά της.

“Αγαπημένοι φίλοι θα ήθελα μέσα από την κ αρδιά μου να ευχαριστήσω τον καθένα από σας ξεχωριστά για την έκρηξη αγάπης προς το πρόσωπό της μανούλας μας Άλκηστις! Νιώθαμε πόσο αγαπητή είναι η μανούλα μας, το βλέπαμε όλα αυτά τα χρόνια στις εκδηλώσεις αγάπης από γνωστούς και άγνωστους, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε! Νιώθω βαθιά συγκινημένη Και ευλογημένη που είχα για μάνα ένα τόσο ξεχωριστό και φωτισμένο πλάσμα! Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μέσα στο φως γιατί φώτισε τις ψυχές όλων μας! Ήταν μια μεγάλη, ζεστή αγκαλιά για τους φίλους της αλλά και για τον άγνωστο ακόμα άνθρωπο που την πλησίαζε, για τους νέους, για τους δυστυχισμένους, τους μοναξιασμένους, για όλους, όλους….Οι ευχές και οι προσευχές όλων αυτών που άγγιξε με το χάδι της, την συνοδεύουν εκεί που βρίσκεται τώρα στο αιώνιο φως και στην αγκαλιά του Θεού που τόσο αγάπησε! Αιώνια της η μνήμη!”, ήταν τα λόγια της Χριστίνας Παυλίδου.

     

Tags χριστίνα παυλίδου, Άλκηστις Παυλίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2489 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6044 s // Total time: 2.8533 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X