Ο σπαρακτικός επικήδειος της Χριστίνας Παυλίδου και του εγγονού της Άλκηστις Παυλίδου


Ο σπαρακτικός επικήδειος της Χριστίνας Παυλίδου και του εγγονού της Άλκηστις Παυλίδου

Τα λόγια τους που συγκίνησαν τους πάντες στην κηδεία  

Χθες, 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού, Άλκηστις Παυλίδου, όπου το παρών τους έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου του τόπου μας. 

Η Χριστίνα Παυλίδου και ο μικρός εγγονός της εκλιπούσας μίλησαν για εκείνην στην εκκλησία, αφότου τελείωσε η νεκρώσιμος ακολουθία, συγκινώντας τους πάντες.

“Συγχωρέστε με… Δεν έχω σκοπό να ηρωοποιήσω την Άληστη, να πω μεγάλα λόγια… Ούτε να κερδίσω τον θαυμασμό κανενού, ούτε η μάμα μου έχει αυτή την ανάγκη. Αντίθετα. Ότι έκανε, το έκανε κρυφά, σιγανά και ταπεινά, παρά την αναγωρισιμότητα, τη φήμη, τα χειροκροτήματα, τα μπράβο που άκουσε στη ζωή της… Και ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Αλλά τίποτα δεν την έκανε ποτέ να νιώσει ξεχωριστή. Σίγουρα χαιρόταν σαν μικρό παιδί για την αγάπη του κόσμου και το χαρακτήριζε ευλογία, δώρο. Είχε όμως μια συγκλονιστική απλότητα. Και εσύ συγχώρα με μάμα μου… Τα γράφω αυτά γιατί νιώθω, πως ότι έκανες, είναι αυτά που σε συνοδεύουν τώρα και αφήνουν πίσω σου μια παρακαταθήκη που μας κάνουν περήφανους. Και τώρα που έφυγες μπορούμε να τα μοιραστούμε με αυτούς που σε αγαπούν […] Είχε έγνοια να πάμε να στείλουμε λεφτά σε μια άγνωστη σου γυναίκα στην Ελλάδα. Που είναι πολύτεκνη μου έλεγες, είναι κρίμα. Μάμα που το ξέρεις; Πού την ξέρεις; Πολλοί δεν λένε την αλήθεια μέσα στο facebook. Και τότε θύμωνες…”, είπε η Χριστίνα Παυλίδου. 

Κατόπιν, τον λόγο πήρε ο εγγονός της Άλκηστις Παυλίδου, λέγοντας: “Γιαγιά μου σε αγαπώ. Χριστέ μου να μου την προσέχεις. Να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη. Γιαγιά μου καλό παράδεισο. Σε ευχαριστώ που ήσουν πάντα δίπλα μου. Θα σε θυμούμαστε όλοι με αγάπη”.

Τα βίντεο δημοσιεύθηκαν στο reportercomcy. 
 

Tags Άλκηστις Παυλίδου, χριστίνα παυλίδου, διασημοι, κηδεία, επικηδειος, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4323 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3680 s // Total time: 2.8003 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X