Θέλεις να κάνεις δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές στην Σκιάθο;


Θέλεις να κάνεις δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές στην Σκιάθο;

Ο διαγωνισμός λήγει στις 5 Ιουλίου!

Η Σκιάθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά των Σποράδων και αποτελεί κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες καθώς συνδυάζει την ομορφιά του φυσικού της πλούτου και της διάθεσης για ανέμελη διασκέδαση κάτω από το νησιώτικο, ελληνικό φεγγάρι.

Κάποιες από τις παραλίες της έχουν συμπεριληφθεί κατά καιρούς στις λίστες με τις καλύτερες του κόσμου, όπως οι "Κουκουναριές", ενώ μία άλλη υπέροχη επιλογή για τις βουτιές σας στο νησί είναι η παραλία "Μπανάνα", όπου τα πεύκα σμίγουν σχεδόν με τη θάλασσα δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο. Η παραλία "Λαλάρια" είναι επίσης μία από τις πιο γνωστές του νησιού, όπου τα άσπρα βότσαλα που την καλύπτουν, κάνουν το μέρος μοναδικό!

Η φιλοξενία των ντόπιων είναι δεδομένη. Οι φρέσκοι μεζέδες που μυρίζουν Ελλάδα και οι τοπικές νοστιμιές που αποτελούν παράδεισο για τους λάτρεις του φαγητού θα σας κάνουν να λατρέψετε τη Σκιάθο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ilovestyle.com, μέχρι τις 5 Ιουλίου, για να ταξιδέψετε στις 27 Αυγούστου στη Σκιάθο και να “μεθύσετε” από το αεράκι του Αιγαίου.

 

 

Tags διαγωνισμος, σκιαθος, Νησι, Ταξιδι, Xenos Travel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2040 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4147 s // Total time: 2.6188 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X