Το ilovestyle.com γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά του και σας πάει διακοπές!


Το ilovestyle.com γιορτάζει τα όγδοα γενέθλιά του και σας πάει διακοπές!

Μάθετε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

Το αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή και η σχέση αυτή με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνει. Φέτος το ilovestyle.com συμπληρώνει οκτώ χρόνια ζωής και το γιορτάζει μ’ έναν μεγάλο διαγωνισμό, θέλοντας να ευχαριστήσει όλες τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του, που το έχουν αναδείξει το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου.

Με περισσότερους από 450.000 επισκέπτες και περισσότερες από 4.350.000 προβολές σελίδων κάθε μήνα, το ilovestyle.com είναι παρόν σε όλα τα μεγάλα events του νησιού, πάντοτε ενημερωμένο με τα τελευταία νέα και trends που αφορούν στη γυναίκα του σήμερα και έχει αγαπηθεί από το κυπριακό κοινό, όσο κανένα άλλο γυναικείο site.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού, το ilovestyle.com κάνει δώρο στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ονειρεμένους προορισμούς, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο XenosTravel, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα αναδείξει δύο νικητές.

Ο πρώτος διαγωνισμός αρχίζει στις 29 Ιουνίου 2020 και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου 2020, και το δώρο είναι ένα ταξίδι τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο καταπράσινο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, για δύο άτομα, αξίας €850. Ημέρα αναχώρησης 27 Αυγούστου 2020.

Ο δεύτερος διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 6 Ιουλίου 2020 μέχρι τις 12 Ιουλίου 2020 και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα, τεσσάρων διανυκτερεύσεων, στη μαγευτική Πρέβεζα, αξίας €940. Ημέρα αναχώρησης 27 Αυγούστου 2020.

Ο διαγωνισμός θα είναι προσβάσιμοςαπό τη σελίδα του ilovestyle.com στο facebook, όπου οι επισκέπτες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Ο πιο ωραίος, καλοκαιρινός διαγωνισμός είναι μόνο στο ilovestyle.com!

8 χρόνια καθημερινά μαζί!

Tags γενεθλια, ilovestyecom, διαγωνισμος, ταξιδια, πρεβεζα, σκιαθος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6321 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3425 s // Total time: 2.9747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X