«Το σώμα μας αλλάζει κι αυτό είναι ok».
Ο Χάρης Παπαθεοχάρους τις προηγούμενες ημέρες έγινε δέκτης κακόβουλων σχολίων όσον αφορά στην εμφάνισή του και συγκεκριμένα στο βάρος του.
Ο δημοσιογράφος θέλησε να δημοσιεύσει κάποια από τα σχόλια που έλαβε, με σκοπό να δώσει μήνυμα self – confidence προς τους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, ο Χάρης έλαβε αρκετά όμορφα μηνύματα και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι έσπευσαν να πουν καλές κουβέντες.
«Ήθελα να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στείλατε τις τελευταίες ημέρες… Ο λόγος που ανέβασα τα σχόλια είναι γιατί θα έχετε προσέξει ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ανεβάζω τέτοιο content σε ότι έχει να κάνει με το body shaming», είπε ο δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας γραπτώς στο βίντεο: «Το σώμα μας αλλάζει κι αυτό είναι ok. Το θέμα είναι να αλλάξει λίγο η νοοτροπία μας».