Σύμφωνα με τον Jim Kass, της αμερικανικής Allen Edmonds, θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ή τακούνια κάθε μέρα. «Πρέπει να αλλάζετε παπούτσια κάθε μέρα για να παρατείνετε τη ζωή τους», λέει ο ίδιος.

Το μόνο που χρειάζεται για να διώξεις τη δυσοσμία από τα αθλητικά είναι αντισηπτικό χεριών και χαρτί κουζίνας. Ρίχνουμε λίγο αντισηπτικό στο χαρτί και περνάμε το εσωτερικό του παπουτσιού. Σε μισό λεπτό θα έχουν στεγνώσει και δε μυρίζουν καθόλου.

Η νέα ανανεωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου της Fendi χαρακτηρίζεται από τολμηρούς συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων τα οποία εκφράζουν το dna. Με το μοντέλο FF 0026/s η Fendi μας παρουσιάζει αναπάντεχους συνδυασμούς με χρώματα αβάνα, κεχριμπάρι και fluo, προσφέροντας ένα ασυνήθιστο συνδυασμό φυσικών και διάφανων χρωμάτων. Ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ vintage και contemporary.

Η μονοχρωμία μπορεί να είναι απόλυτα stylish! (Longchamp)

Κανένα ρούχο δεν θα δείχνει όμορφο πάνω σας, αν δεν το φοράτε με αυτοπεποίθηση!

Το denim jacket είναι απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και ειδικά της ανοιξιάτικής!(REPLAY)

Συνδύασε το ruffled top σου με ένα απλό παντελόνι ή τη ruffle φούστα σου με ένα tank top, αποφεύγοντας έτσι τις υπερβολές!

Καθώς μελετάς τις νέες τάσεις, λάβε υπ'όψιν σου, τί ταιριάζει στο σωματότυπο και στην προσωπικότητα σου! (s/s14 DOLCE & GABBANA)

Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ηλίου θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σας!

Ένα top σε empire line, θα τονίσει τη μέση σου με τον καλύτερο τρόπο!

Σελίδες

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com