Στυλιάνα σε "Big Brother": "Στοχοποιήθηκα.Ήξερα 100% πως θα ήμουν υποψήφια λόγω του χαρακτήρα μου" [βίντεο]


Στυλιάνα σε "Big Brother": "Στοχοποιήθηκα.Ήξερα 100% πως θα ήμουν υποψήφια λόγω του χαρακτήρα μου" [βίντεο]

Όσα εξομολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας μαζί του.

Ανάμεσα στους πρώτους 6 υποψήφιους προς αποχώρηση βρίσκεται η Στυλιάνα Αβερκίου. 

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του «Big Brother», το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, η Κύπρια παίκτρια, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας με τον «Μεγάλο Αδερφό», και εκεί κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους, εξομολογήθηκε τα συναισθήματα που της έφερε αυτή η απόφαση των συμπαικτών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρακτηριστικά η Στυλιάνα δήλωσε πως ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα αυτό, αναφέροντας: «Το περίμενα πως θα ήμουν υποψήφια λόγω του ότι ήθελα περισσότερο χρόνο να νιώσω άνετα είμαι και λίγο ντροπαλή, οπόταν με αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου στοχοποιήθηκα από κάποιους παίκτες. Το είχα ήδη επεξεργαστεί  μέσα μου και ήμουν προετοιμασμένη. Ήμουν 100% σίγουρη για την υποψήφιότητά μου. Είμαστε αρκετοί υποψήφιοι αλλά ντάξει ότι είναι να γίνει θα γίνει, εγώ σε αυτό βαδίζω». 

Θυμίζουμε πως απόψε Κυριακή, 4 Μαΐου, θα παρακολουθήσουμε το 2ο live show του «Big Brother» με παρουσιαστή τον Πέτρο Λαγούτη, καθώς και την πρώτη αποχώρηση.

Δείτε το βίντεο:

Tags στυλιανα αβερκιου, διασημοι, big brother,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0218 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0263 s // Total time: 0.0481 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X