" "Με δυσκόλεψε η περίοδος απ’ όταν γέννησα και μέχρι το μωρό να...".
Για τη μητρότητα μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη, στη "Vogue".
Η Ελληνίδα youtuber μιλώντας για την κόρη της, Ολίβια, αναφέρθηκε μέσα σε όλα και σε τι την έχει δυσκολέψει περισσότερο μετά και τον ερχομό στη ζωή της μικρής της.
"Είναι πιο δύσκολο από αυτό που περίμενα, αλλά και όμορφο. Νόμιζα ότι θα διαχειριζόμουν πιο εύκολα τις δυσκολίες στην καθημερινότητα, αλλά ταυτόχρονα δεν φανταζόμουν -κι ας μου το έλεγαν- ότι θα ξεκλείδωνα μια άλλη πίστα αγάπης, ότι θα είχα ένα πρωτόγνωρο νοιάξιμο, ότι θα αποκτούσα μια δύναμη που δεν ήξερα καν ότι είχα" δήλωσε αρχικά.
Και πρόσθεσε ακολούθως: "Με δυσκόλεψε η περίοδος απ’ όταν γέννησα και μέχρι το μωρό να γίνει ενάμιση-δύο ετών, κυρίως επειδή ήμουν πολύ αποδιοργανωμένη. Είμαι εργασιομανής και το γεγονός ότι αυτό το διάστημα δεν με ένοιαζε τίποτε άλλο εκτός από την Ολίβια και τα έκανα όλα μηχανικά, με μπέρδευε πολύ ψυχικά. Αναρωτιόμουν πού θα χωρέσω την υπόλοιπη ζωή μου. Αυτό είναι κάτι που καταλαγιάζει μήνα με τον μήνα και κάπως το βρίσκεις, αλλά είναι μια αλλαγή που έχει ένα πένθος μέσα και δεν χρειάζεται να το κρύβουμε, ούτε να έχουμε ταμπού. Ακούγεται βαριά η λέξη "πένθος" σε σχέση με το χαρούμενο γεγονός της γέννησης, αλλά, αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι να αποχαιρετήσουμε, θα ταραχτούμε μετά".