«Έχω όλα τα συναισθήματα μέσα μου μαζεμένα».
Ένα βίντεο, το οποίο αφορά στην υπόθεση του revenge porn, δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο τη βλέπουμε έντονα συναισθηματικά φορτισμένη.
Σε δηλώσεις που παραχώρησε η Ελληνίδα influencer, ανέφερε τα εξής: «Εάν αυτό είναι το κλειδί για την αλήθεια, τότε θα το κάνω. Έχω όλα τα συναισθήματα μέσα μου μαζεμένα. Νιώθω πολύ απογοήτευση από την ανθρωπότητα γενικά. Νιώθω πολύ απογοήτευση και ειλικρινά ελπίζω σε δικαίωση, δεν έχω να πω τίποτα πραγματικά».
Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η δικαιοσύνη είναι αυτή που πρέπει να μιλήσει και εύχομαι και ελπίζω σε μια σε μια δίκαιη απόφαση και σε μια παραδειγματική τιμωρία».
Να θυμίσουμε ότι, στη χθεσινή δίκη επρόκειτο να προβληθεί το επίμαχο βίντεο, όμως η δίκη αναβλήθηκε και η νέα ημερομηνία ορίστηκε στις 20 Φεβρουαρίου. Δείτε το σχετικό βίντεο: