Η influencer πάντρεψε την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη.
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο, 1 Νοεμβρίου, η Στέλλα Πάσσαρη, επιχειρηματίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σωτήρη, στη Θεσσαλονίκη.
Κουμπάρα στον γάμο δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδά της Ιωάννα Τούνη, η οποία ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ευτυχία της φίλης της και για τον ρόλο της στη ξεχωριστή αυτή ημέρα.
Οι ετοιμασίες της νύφης έγιναν στο διαμέρισμα της γνωστής influencer στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η Τούνη επιμελήθηκε όλες τις λεπτομέρειες κάνοντας την εμπειρία της νύφης ξεχωριστή.
Από το πλευρό της Ιωάννας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο νέος της σύντροφος, Ρομπέρτο, τον οποίο «τσακώσαμε» σε αναρτήσεις από την εκκλησία να τραβάει βίντεο την αγαπημένη του και να μην τη χάνει από τα μάτια του, θαυμάζοντάς την.

Η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα μίλησε ανοιχτά για τη νέα της σχέση, λέγοντας: «Είμαι με κάποιον τους τελευταίους μήνες. Είμαι και είμαι πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο... είναι ο εφηβικός μου έρωτας βασικά. Είμασταν μαζί πριν από 10plus χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Έχει γνωρίσει τη μαμά μου, ξέρω κι εγώ τη μαμά του. Ξέρει για αρχή, εμένα σαν Ιωάννα, πριν να γίνω διάσημη, πλούσια ή ό,τι σκ@τά έχω γίνει».