Βουρκώνει αναφερόμενος στον αδερφό του.
Τον Γιώργο Τσιάκκα, φιλοξένησε η Έλενα Θεοδώρου, στην εκπομπή της «Οδός Ονείρων», χθες, 1η Φεβρουαρίου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε με έντονη συγκίνηση για τις μνήμες που είχε από την τούρκικη εισβολή, αναφερόμενος στον αδερφό του.
Συγκεκριμένα, ο Κύπριος σεναριογράφος είπε: «Θυμάμαι πάρα πολλά, η πρώτη μου συγκίνηση και εντύπωση αφού ξύπνησα με μια κραυγή της μάνας μου, είχα αδερφό στρατιώτη που ήταν ήδη στρατό και ο άλλος, έφεδρος, θα έφευγε από εδώ, ήταν η στιγμή που πήγαν οι χωριανοί στην εκκλησία, τους κοινώνησε ο παπάς και ανεβαίνοντας».
«Τους θυμάμαι, ήθελα να τρέξω να αγκαλιάσω τον αδερφό μου, αλλά ντρεπόμουνα. Δεν το έκανα, και αυτός το ίδιο νομίζω. Έτσι δεν αγκαλιαστήκαμε. Μπήκε στο λεωφορείο. Έρχονταν με απίστευτο ενθουσιασμό, έφευγαν και τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο [...] Αυτή η στιγμή μου αποτυπώθηκε πάρα πολύ. Μετά ζούσαμε με την αγωνία αν θα γυρίσουν, αν δεν θα γυρίσουν», συμπλήρωσε στη συνέχεια της συνέντευξης του, ο Γιώργος Τσιάκκας, συγκινημένος. Δείτε το σχετικό βίντεο: