Δοκίμασε και κυπριακά εδέσματα.
Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας, αδελφή της τέως βασίλισσας της Ελλάδας Άννας Μαρίας και της πρώην βασίλισσας της Δανίας Μαργαρίτας, επισκέφθηκε πρόσφατα την Κύπρο μαζί με την τέως βασίλισσα της Μαλαισίας.
Αφορμή αποτέλεσε η ετήσια συνάντηση της Olave Baden-Powell Society (OB-PS), ενός διεθνούς φιλανθρωπικού οργανισμού που φέρει το όνομα της Λαίδης Όλαφ Μπέιντεν-Πάουελ, συζύγου του ιδρυτή των Προσκόπων. Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη είναι ενεργό μέλος και στηρίζει το έργο της Οργάνωσης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι δύο γαλαζοαίματες επισκέφθηκαν τα γραφικά Λεύκαρα και τη Golden Donkeys Farm, που ανήκει στην οικογένεια της τραγουδίστριας Στέλλας Γεωργιάδου. Η Στέλλα, μαζί με τον αδελφό και τον γαμπρό της, τις ξενάγησαν στη φάρμα, όπου δοκίμασαν κυπριακά εδέσματα και αναχώρησαν με αναμνηστικά δώρα. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στα social media: