Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μία περίοδος που περνάω δύσκολα» [βίντεο]


Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μία περίοδος που περνάω δύσκολα» [βίντεο]

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τα «χαστούκια» που έχει φάει στη ζωή του. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικοινώνησε με την εκπομπή Real View, μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην προσωπική περίοδο που διανύει, μετά την απώλεια της μητέρας του, στην οποία και αφιέρωσε το σκετς όπου εμφανίστηκε στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Προσπαθώ να κάνω δουλειά με τον εαυτό μου σε αυτή τη φάση του εγωισμού. Είναι πάρα πολύ όμορφο, μου αρέσει που συμβαίνουν αυτά στη ζωή μου, πέρασα από πολλές διακυμάνσεις, τα έβαλα με τον εγωισμό μου, είμαι ταπεινός, μέχρι που εμφανίστηκε κάποια στιγμή ένας γέροντας και μου λέει: Δεν είσαι τόσο σημαντικός για να είσαι τόσο ταπεινός.

Επειδή έχω φάει πολλά χαστούκια στη ζωή μου, μένω στη μάχη του αγώνα που κάνω για να μείνω στην ταπεινότητα και στον εγωισμό. Προσπαθώ να έχω χαμηλά το κεφάλι, να κάνω κάθε μέρα, όσο γίνεται, τα πιο όμορφα πράγματα για εμένα, πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση της ζωής του, επισημαίνοντας: «Είναι μια περίοδος που περνάω δύσκολα, αλλά δεν θέλω να το επαναλαμβάνω συνεχώς».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μίλησε με συγκίνηση για τη σχέση των δύο οικογενειών, αποκαλύπτοντας την ιδιαίτερη αγάπη που υπήρχε ανάμεσα στη μητέρα του και τη μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Παράλληλα, εξήγησε πως η πρόσφατη εμφάνισή του ήταν αφιερωμένη και στις δύο.

«Επειδή η μαμά μου αγαπούσε πάρα πολύ τον Λάκη και εμένα με αγαπούσε πολύ η μαμά του Λάκη, όταν εκείνος μου έσερνε πολλά μέσα από το Αλ Τσαντίρι γιατί είχαμε και μια περίοδο έτσι δύσκολη, η μαμά του έλεγε: Λάκη, όχι τον Γρηγόρη… Όταν με κάλεσε ο Λάκης δεν ήξερε ότι η μητέρα μου “έφυγε”, λες οι μαμάδες μας, όταν έφυγαν εκεί πάνω, να το κανόνισαν να συναντηθούμε κι εμείς πάνω στη σκηνή. Το αφιερώνω στη μητέρα μου και στη μητέρα του Λάκη», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
 

Tags γρηγορης αρναουτογλου, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0425 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0163 s // Total time: 0.0588 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X