Γιώργος Ζένιος: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ξανά μετά τον χαμό του αδερφού του [βίντεο]


Γιώργος Ζένιος: Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ξανά μετά τον χαμό του αδερφού του [βίντεο]

Αποθεώθηκε στις Πλάτρες και μας συγκίνησε.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή πετύχαμε σε βίντεο στα social media και δείχνει τον αγαπημένο Κύπριο ηθοποιό Γιώργο Ζένιο να τραγουδά ξανά. 

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ζένιος, σε βραδινή έξοδο που είχε πρόσφατα στις Πλάτρες, χάρισε μια όμορφη και αυθόρμητη στιγμή προς τον κόσμο που βρισκόταν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.

Ο ηθοποιός, θέλησε να πάρει το μικρόφωνο και να ερμηνεύσει με πάθος, το κομμάτι «Της γυναίκας η καρδιά» του Στράτου Διονυσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κίνηση αυτή, σαφώς και κατάφερε να ενθουσιάσει τους θαμώνες, οι οποίοι και τον αποθέωσαν, χειροκροτώντας τον και φωνάζοντάς του «Μπράβο κύριε Γιώργο», με εκείνον να γυρνά προς το μέρος τους, και να συνεχίζει την ερμηνεία του.

Θυμίζουμε πως ο Κύπριος ηθοποιός είχε αποφασίσει όπως εξομολογήθηκε σε κυπριακή εορταστική εκπομπή, να σταματήσει το τραγούδι από τον Μάρτιο του 2018, μετά τον χαμό του αδερφού του, Ανδρέα.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags γιωργος ζενιος, διασημοι, πλατρες, τραγουδι, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0746 s (238 Queries.) // Parse time: 0.1977 s // Total time: 2.2723 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X