«Το μέλλον μας από εδώ και πέρα, το σκέφτομαι ονειρικά».
Ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά την ανακοίνωσή του ότι ολοκληρώνει τον κύκλο του στο «Καλημέρα Ελλάδα» με τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε ένα βίντεο με τη σύζυγο του παρουσιαστή, Τίνα Παπαδέλη να μιλάει για εκείνον.
«Τον Γιώργο τον χαρακτηρίζει ένα τρίπτυχο: Για μένα είναι πολύ σημαντικό και είναι μάθημα ζωής, είναι η αφοσίωση, δηλαδή η αφοσίωση του στη δουλειά είναι κάτι το τρομακτικό. Κάνει εκπομπή όπως την έκανε την πρώτη μέρα. Το δεύτερο είναι η ακεραιότητά του, κάτι για το οποίο τον θαυμάζω απεριόριστα. Δεν έχει πάρει χρήματα ποτέ, δεν έχει συνδιαλλαγεί ποτέ οικονομικά με οποιονδήποτε. Και το άλλο που θαυμάζω στον Γιώργο είναι ο αυθορμητισμός του. Είναι ακριβώς αυτό. Είναι ένας αυθεντικός άνθρωπος και πολλοί τον χαρακτήρισαν λαϊκιστή, κάτι που θεώρησα ότι ήταν άδικο. Ο Γιώργος εξέφραζε τον μέσο Έλληνα.
Το μέλλον μας από εδώ και πέρα το σκέφτομαι ονειρικά. Ένα πράγμα που μας έλειψε πολύ είναι ένα ταξίδι που να μη γίνει ή Χριστούγεννα, ή Πάσχα αν προλαβαίναμε, και μόνο καλοκαίρι. Σε κάποιες χώρες δεν πας το καλοκαίρι. Αυτό θα ήθελα να κάνουμε πάρα πολύ από εδώ και πέρα.
Ήταν συνειδητοποιημένη η απόφασή του. Αυτή την απόφαση την είχε πάρει αρκετό καιρό πριν. Το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι το τέταρτο παιδί του. Μέσα του είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Είχε συνειδητοποιήσει πλήρως ότι αυτός ο κύκλος κλείνει», είπε η σύζυγος του Γιώργου Παπαδάκη. Δείτε το σχετικό βίντεο: