"Ο γάμος μας θα είναι διαφορετικός από τους συνηθισμένους γάμους που γίνονται στην Κύπρο".
Μέσω ζωντανής σύνδεσης εμφανίστηκε ο Φειδίας Παναγιώτου, το πρωί της Δευτέρας, 27Απριλίου, στην εκπομπή «Πρωινό».
Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής, ο οποίος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 30 Απριλίου στη Λεμεσό, μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τον επικείμενο γάμο του, αναφέροντας αρχικά πώς: «Ο γάμος μας θα είναι λίγο διαφορετικός από τους συνηθισμένους γάμους που γίνονται στην Κύπρο».
Και στη συνέχεια πρόσθεσε, όταν του ζητήθηκε να δώσει λεπτομέρειες ως προς το τι διαφορετικό θα έχει: «Θα έχει και μια δόση παράδοσης. To concept θα είναι Bridgerton. Είναι μια βρετανική σειρά εποχής που βλέπει η Στυλιάνα, και έχουμε dress code στον γάμο. Δεν θα είναι το κουστούμι το συνηθισμένο, δεν ξέρω τι θα φορέσει η νύφη, είμαι σίγουρος θα είναι η πιο όμορφη νύφη στον κόσμο».
«Έχουμε κάποιες εκπλήξεις στον γάμο που θέλουμε να τις δει ο κόσμος. Καλέσαμε περίπου στα 800 άτομα. Βάλαμε σε μπελάδες τους καλεσμένους μας, με το dress code, έχουν αγχωθεί πολλοί για το τι θα φορέσουν, μας στέλνουν όλοι μηνύματα για το πώς θα βρουν παστέλ χρώματα, αλλά εμάς μας αρέσει να είναι κάτι ιδιαίτερο, θα έχει πλάκα, παρά να είναι κάτι συνηθισμένο», σχολίασε χαρακτηριστικά.
Όσο για το πότε θα πάνε μήνα του μέλιτος, ο Φειδίας Παναγιώτου, ανέφερε πως αυτός είναι προγραμματισμένος για τον Αύγουστο, μιας και η Ευρωβουλή θα είναι κλειστή, ενώ πρόκειται να ταξιδέψουν σε πολλές χώρες.
Σε ερώτηση για το ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι, ο νεαρός Ευρωβουλευής, ανέφερε πως η Στυλιάνα Αβερκίου κάνει το κουμάντι, μιας και ο ίδιος απουσιάζει συχνά από το σπίτι, ενώ σχολίασε με χιούμορ πως...τρώει πολύ «παντόφλά»,
Δείτε το βίντεο: