Η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι σε τρυφερά φιλιά.
Μετά από μια εξαιρετικά ταραχώδη περίοδο, η Chiara Ferragni φαίνεται πως βρίσκει ξανά το χαμόγελό της και την ισορροπία στην προσωπική της ζωή.
Το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Fedez (ο οποίος, μάλιστα, φημολογείται πως περιμένει το τρίτο του παιδί με τη νέα του σύντροφο, Giulia Honegger), το σκάνδαλο του “Pandoro-Gate”, αλλά και η σύντομη σχέση της με τον Giovanni Tronchetti Provera, την έφεραν στο επίκεντρο μιας εξαιρετικά αρνητικής θύελλας στα μέσα ενημέρωσης. Τώρα, όμως, η Chiara Ferragni κάνει μια φρέσκια αρχή στο πλευρό του γοητευτικού Jose Hernandez.
Ο νέος έρωτας της διάσημης Ιταλίδας Influncer αποκαλύφθηκε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του ιταλικού περιοδικού Chi. Οι παπαράτσι απαθανάτισαν το ζευγάρι σε άκρως τρυφερές στιγμές, να περπατά πιασμένο χέρι-χέρι σε κεντρικό πάρκο του Μιλάνου. Μαζί τους βρισκόταν και ο αγαπημένος σκύλος της Chiara, η Paloma.
Η οριστική επιβεβαίωση, ωστόσο, ήρθε μέσα από ένα παθιασμένο φιλί που αποδεικνύει περίτρανα τον ρομαντικό χαρακτήρα της σχέσης τους.



Η γνωριμία τους δεν έγινε σε κάποιο κοσμικό event του Μιλάνου, αλλά κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Η Chiara Ferragni είχε ταξιδέψει στην Καρθαγένη (Cartagena) της Κολομβίας μαζί με την αδερφή της, Valentina και την παρέα τους. Εκεί γνώρισε τον Jose, και η συνάντησή τους εξελίχθηκε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.
Παρότι η σχέση ξεκίνησε στη Λατινική Αμερική, πλέον συνεχίζεται δυναμικά στο Μιλάνο, τη βάση και των δύο. Μάλιστα, υπάρχουν δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι πιθανότατα γνωρίζονταν ήδη ή έβγαιναν για λίγους μήνες και ότι το συγκεκριμένο ταξίδι στη Νότια Αμερική ήταν η ευκαιρία για να δυναμώσει και να εδραιωθεί ουσιαστικά η σχέση τους.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σχέσεις της Chiara, ο Jose δεν ανήκει στον λαμπερό κόσμο της showbiz ούτε προέρχεται από κάποια εφοπλιστική οικογένεια, αλλά είναι ένας επιτυχημένος αυτοδημιούργητος επαγγελματίας.
Όπως διαβάζουμε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο νέος σύντροφος της Influencer είναι περίπου 35 ετών, κολομβιανής καταγωγής και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο Μιλάνο από το 2014. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Universidad del Norte στην πατρίδα του και στη συνέχεια ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο φημισμένο Politecnico του Μιλάνου.
Ο Hernandez έχει διαγράψει σημαντική πορεία στον βιομηχανικό τομέα, περνώντας από κολοσσούς όπως η Pirelli και η Prometeon Tyre Group. Σήμερα, κατέχει την κορυφαία θέση του Global Business Manager στην πολυεθνική Yokohama TWS, διαχειριζόμενος παγκόσμιες εμπορικές σχέσεις.

Οι πληροφορίες τονίζουν ότι ο Hernandez είναι ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας που έχει κατακτήσει την επιτυχία του βασιζόμενος αποκλειστικά στη σκληρή του δουλειά, χωρίς να έχει κάποια σημαντική κληρονομιά.
Πηγή: www.tlife.gr