Be The Light – Kindness Edition: Μια Βραδιά Φωτός και Ένταξης στη Λεμεσό


Be The Light – Kindness Edition: Μια Βραδιά Φωτός και Ένταξης στη Λεμεσό

Διαβάστε αναλυτικά

Η Λεμεσός φιλοξένησε στις 3 Δεκεμβρίου 2025 μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση, το «Be The Light – Kindness Edition», η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο της ETKO και συγκέντρωσε περισσότερους από 250 συμμετέχοντες. Η διοργάνωση έγινε από το LETSHELP Charitable Foundation σε συνεργασία με την Τατιάνα Μολοντσόβα, Founder του Beauty Evolution και των TM Beauty Brands.

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ισχυρή έκφραση ενότητας, συμπόνιας και υποστήριξης για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες σε όλη την Κύπρο.

---

Ιστορικό Βήμα για τα Παιδιά με Αυτισμό στην Κύπρο

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακοινώθηκε η έναρξη της χρηματοδότησης για τη δημιουργία ενός νέου ειδικού αναπτυξιακού και υποστηρικτικού κέντρου για παιδιά με αυτισμό — μια μακροχρόνια πρωτοβουλία του Συνδέσμου για τον Αυτισμό Κύπρου, με τη στήριξη του LETSHELP.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με δύο σημαντικές δωρεές:

  • €20.000 από το LETSHELP
  • €10.000 από την United Rescue Cyprus

Ομιλητές και Μηνύματα Ενότητας

Κεντρικές προσωπικότητες της εκδήλωσης μίλησαν για τη σημασία της ένταξης και της ανθρώπινης αλληλεγγύης:

Τατιάνα Μολοντσόβα: «Αυτή η βραδιά είναι γιορτή καλοσύνης και θάρρους. Όταν δίνουμε στα παιδιά αυτοπεποίθηση να λάμψουν, χτίζουμε ένα μέλλον αποδοχής και αγάπης.»

Κωνσταντίνα Πίττα, Πρόεδρος LETSHELP: «Όταν η κοινότητα ενώνεται, η ουσιαστική αλλαγή γίνεται πραγματικότητα.»

Σωτήρης Πίττας, Αντιπρόεδρος LETSHELP: «Στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, στηρίζουμε τις οικογένειες που αξίζουν ίσες ευκαιρίες.»

Maxim Pasik, Αντιπρόεδρος LETSHELP και Πρόεδρος United Rescue Cyprus: «Πραγματοποιώντας μια ευχή παιδιού, φωτίζουμε ζωές εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.»

Τασούλα Γεωργιάδου, Πρόεδρος Συνδέσμου για τον Αυτισμό Κύπρου: «Το φως που δημιουργήθηκε εδώ γίνεται ελπίδα για κάθε παιδί στο φάσμα και κάθε οικογένεια.»

Κύριος Κυριάκος Ξυδιάς, Δήμαρχος Αμαθούντας: «Η βραδιά αποδεικνύει πώς η κοινωνία μας μπορεί να στηρίξει τις πιο ευάλωτες ομάδες.»

Τατιάνα Γεροσένκο, Tokarev Foundation: Παρουσίασε τη δράση του οργανισμού, που επενδύει σε καινοτομία για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού.

---

Δωρητές & Υποστηρικτές

Η επιτυχία της εκδήλωσης οφείλεται στη γενναιοδωρία δεκάδων οργανισμών και ανθρώπων.

Diamond Donor: Tokarev Foundation

Platinum Donors: Maxim Pasik, Tatiana Molodtsova, Soteris Pittas & Co

Catering Donors: Mandarin Bistro-Bar, Armadillo Bar

Gold Donors: Andrey & Julia Dashins Foundation, Timofey Telyatnik, Punin Wines, Payable, BBF

Silver Donors: Crona Group, Muskita Hotels, Realtika, The Steam

Bronze Donor: Hello Hellen

Media Supporters: DIAS Group, SIGMA TV, Russian Radio Cyprus, Radio Monte Carlo, Cyprus Butterfly, Brolywood, Cyprus Moms

Community & Event Supporters: ETKO, Ambuline, Ecombare, La Lampa Decor, Celebrity Gala, SoldOut Tickets, Shalkova_Photograff

Gift & Charity Market Supporters: Πλήθος εταιρειών και brands που ενίσχυσαν το event και το φιλανθρωπικό παζαράκι.

Καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Elena Gopchuk, Lyra, Nani Sabrini, Trinity Chore, Azniv, The Stage, DJ Mario Luca, SinerJoy.

---

Στιγμές που Συγκίνησαν

Δύο fashion shows αποτέλεσαν το επίκεντρο της συγκίνησης:

1. Inclusive Children’s Fashion Show — Παιδιά με αναπτυξιακές ιδιαιτερότητες περπάτησαν στη σκηνή, αναδεικνύοντας θάρρος και αυτοπεποίθηση.

2. “Angels” Fashion Show της Nani Sabrini — Συμμετέχουσες του Mini Miss Cyprus 2025 εμφανίστηκαν ως αγγελικές μορφές φωτός και ελπίδας.

Μια ιδιαίτερα μαγική στιγμή ήταν η αποκάλυψη του Δέντρου των Ευχών, με περίπου 100 χειρόγραφες ευχές παιδιών ένταξης. Οι καλεσμένοι επέλεξαν ευχές για να τις πραγματοποιήσουν, δημιουργώντας ένα κύμα ανθρωπιάς και συγκίνησης.

---

Το Κοινό Καλείται να Συμμετάσχει — Πραγματοποιήστε μια Ευχή Παιδιού

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω Instagram:

@letshelp.eu, @tatianamoldtsova_ ή να καλέσουν στο 25246866.

Προβολή ευχών: https://treeoflight.mssg.me/

---

Επόμενη Στάση του Φωτός

Στις 24 Δεκεμβρίου, στις 13:00, στο Mandarin café-bistro, το LETSHELP και το Beauty Evolution θα παραδώσουν τα δώρα σε μια συγκινητική γιορτή — λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα.

---

Be the Light — Σήμερα, Αύριο, Πάντα



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0361 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0235 s // Total time: 0.0596 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X