Αναστασία Αχιλλέως: Ποια είναι η Κύπρια που πήρε το τιμητικό βραβείο "International Achievment" στα Beauty Awards 2019


 Αναστασία Αχιλλέως: Ποια είναι η Κύπρια που πήρε το τιμητικό βραβείο "International Achievment" στα Beauty Awards 2019

Η Κύπρια facialist που κατάφερε να λάμψει στον χώρο της παγκόσμιας ομορφιάς δημιουργώντας τη δική της μέθοδο.

Τα "μαγικά χέρια" της, όπως χαρακτηρίστηκαν από τους Financial Times, έκαναν την Kate Moss και τη Gisele να λάμψουν μπροστά στους διασημότερους φωτογραφικούς φακούς, όπως των Mert & Marcus, και την Gwyneth Paltrow να συνεργάζεται μαζί της για το exclusive lifestyle brand Coop. Η Αναστασία Αχιλλέως γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από Κύπριους γονείς με τη Μεσόγειο να είναι πάντα στην καρδιά της. "Για μένα η Κύπρος είναι η γη, η πυξίδα, οι ρίζες μου. Είναι όλες οι αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία, το γλυκό, μυρωδάτο γιασεμί στον κήπο του παππού και της γιαγιάς μου. Είμαι πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Νιώθω συγκινημένη που παραλαμβάνω ένα τέτοιο βραβείο από τη χώρα μου" λέει λίγο μετά που παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο International Achievement στα πρώτα Madame Figaro Βeauty Awards. Ένα βραβείο για την Κύπρια facialist που κατάφερε να λάμψει στον χώρο της παγκόσμιας ομορφιάς δημιουργώντας τη δική της μέθοδο.

Success story: Εξειδικεύτηκε στις θεραπείες προσώπου, όταν ανέλαβε το spa στη ναυαρχίδα ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους του Λονδίνου, ενώ η φήμη της ως facialist εκτοξεύτηκε, όταν βρέθηκε στα παρασκήνια του Fashion Week στο Λονδίνο. Έτσι ξεκίνησε για αυτή μια συναρπαστική καριέρα δίπλα στους μεγαλύτερους φωτογράφους, supermodels και make up artists. Εργάστηκε για τις μεγαλύτερες εκστρατείες μόδας στον κόσμο, όπως εκείνες των οίκων Fendi, Miu Miu και Louis Vuitton. Έχει δουλέψει για τα cover stories και τα fashion editorials της Vogue και του i-D, ενώ έχει φιλοξενηθεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και wellbeing, όπως Vogue, Conde Nast Traveller, Gala κ.ά.

Η μέθοδός της: Έχοντας αφιερώσει περισσότερα από 20 χρόνια μελέτης στον τομέα της ομορφιάς και αξιοποιώντας την εμπειρία της στο ρέικι και τις θεραπευτικές γραμμές ενέργειας, ανέπτυξε μια πολυπλατφορμική θεραπεία, η οποία την έκανε παγκοσμίως γνωστή. Η μέθοδός της συνδυάζει στοιχεία κρανιοϊερής θεραπείας και μασάζ και επιτυγχάνει φυσικό λίφτινγκ, ανακούφιση της έντασης και χαλάρωση της μυϊκής δυσκαμψίας χαρίζοντας γενικότερη ισορροπία στον οργανισμό.

Η ομορφιά: Για την ίδια, η ομορφιά βρίσκεται στο κάθε τι και είναι παντού γύρω μας. "Προσωπικά, δεν την ψάχνω στα πρόσωπα των ανθρώπων, γιατί για μένα είναι κάτι που ακτινοβολεί πρώτα από μέσα μας. Η ομορφιά είναι αυτό για το οποίο οι άνθρωποι μάς θυμούνται και αυτό που τους κάνουμε να αισθάνονται, όταν βρίσκονται γύρω μας".

 

Tags αναστασια αχιλλεως, τιμητικό βραβείο, Ομορφια, beauty awards, beauty awards 2019, madame figaro beauty awards 2019


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0411 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3286 s // Total time: 3.3697 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X