Η αποχώρηση από την εκπομπή της Αριστοτέλους λίγες ημέρες πριν το τέλος της σεζόν! [βίντεο]


Η αποχώρηση από την εκπομπή της Αριστοτέλους λίγες ημέρες πριν το τέλος της σεζόν! [βίντεο]

Ποιο άτομο από την ομάδα της εκπομπής αποχώρησε πρόωρα λίγες μόνο ημέρες πριν ρίξει αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν;

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” διανύει την τελευταία της εβδομάδα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως και οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές των καναλιών της κυπριακής τηλεόρασης. 

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν ρίξει αυλαία η εν λόγω εκπομπή είχαμε μία πρόωρη αποχώρηση και πρόκειται για τη δημοσιογράφο και μέλος του πάνελ, Βαρβάρα Ζαχαρίου, η οποία απουσίαζε από το πόστο της από χθες. 

Διαβάστε ακόμα: Το άτομο που φημολογείται ότι θα πάρει τη θέση της Ιωάννας Λαμπροπούλου στο πάνελ της εκπομπής της Αριστοτέλους!

Η νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται στο εξωτερικό καθώς παντρεύει μία φίλη της και πρόκειται να παραμείνει απούσα και μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, την ερχόμενη Παρασκευή, 12 Ιουλίου. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το alphanewslive: 

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό και αφορά στη σύνθεση της ομάδας της εκπομπής, από το πάνελ αποχωρεί η Ιωάννα Λαμπροπούλου.
 

Tags βαραβρα ζαχαριου, με αγαπη χριστιανα, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4003 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3805 s // Total time: 2.7808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X